Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Asigurarea de viata nu acopera accidentele de masturbare

Vineri, 20 Noiembrie 2009, ora 14:15
5426 citiri
Asigurarea de viata nu acopera accidentele de masturbare
foto: Bild

Vaduva unui familist convins din Germania, gasit mort in circumstante suspecte, a aflat cu stupoare ca nu poate incasa asigurarea de viata a acestuia, in valoare de 300.000 de euro, deoarece un tribunal a decis ca moartea barbatului, desi accidentala, a fost provocata de un joc sado-masochist.

Un german in varsta de 55 de ani, tatal a doi copii, si-a pierdut viata in timpul unui joc sexual bizar, strangulandu-se accidental in timp ce se masturba, iar tribunalul care s-a pronuntat in privinta mortii sale a decis ca a fost vorba de o neglijenta sora cu sinuciderea, ce nu este acoperita de asigurarea de viata a acestuia, scrie Bild.

Sotia sa l-a gasit fara suflare in dormitor, imbracat intr-un costum de piele, cu gatul legat de pat cu un lant. Femeia a chemat imediat politia, crezand ca barbatul a fost cu siguranta ucis de un maniac sexual, dupa care a incercat sa incaseze asigurarea de viata a sotului, in valoare de 300.000 de euro,

Compania de asigurari a anuntat-o insa pe vaduva ca nu va putea incasa banii, dupa ce un tribunal a decis ca barbatul a murit in urma unui "accident erotic", catalogat de judecatori drept sinucidere, care nu este acoperita de polita de asigurare.

Potrivit judecatorului care s-a pronuntat in cazul mortii sale, barbatul ar fi asteptat sa ramana singur in casa, dupa care s-a imbracat in costumul de piele si-a legat gatul de tablia patului cu un lant si a inceput sa se masturbeze.

In tot acest timp, barbatul regla cu ajutorul unei telecomenzi inaltimea tabliei patului sau electric, autostrangulandu-se sistematic.

Raportul curtii de judecata arata ca, in punctul culminant, barbatul a scapt din mana telecomanda si nu a mai putut controla patul, a carui tablie a continuat sa se ridice si, in cele din urma, l-a sufocat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#accident masturbare Germania, #accident sad maso masturbare , #experiment
Comentarii