Buze senzuale dupa reteta naturista

Marti, 04 August 2009, ora 08:52
5451 citiri
Buze senzuale dupa reteta naturista
Foto: beautips.info

Buzele se usuca si crapa atat vara, din cauza caldurii, cat si iarna, cand temperaturile scazute le afecteaza sanatatea.

Zambetul, mancatul si vorbitul se vor transforma in momente jenante in care iti vei umezi in permanenta buzele si vei incerca sa le redai aspectul frumos si sanatos, informeaza homeremediesweb.com.

Nu numai expunerile la temperaturi extreme sunt daunatoare buzelor tale, dar si deficientele de vitamina B2, alergiile, infectiile sau efectele adverse ale tratamentelor medicamentoase ori starile de raceala.

Balsamul de buze este cel mai folosit produs pentru revigorare. In realitate, el contine compusi chimici daunatori pielii, mai ales in cazul sangerarilor sau plagilor deschise.

Tratamentele naturiste hranesc corespunzator pielea si ofera buzelor vitaminele de care au nevoie pentru a redeveni moi, rozalii si frumoase, pentru ca tu sa zambesti din nou la fel de mult.

Retete de incercat acasa

Mierea face minuni pentru buzele tale crapate si dezhidratate. Vaselina cosmetica are acelasi efect si amandoua hranesc si protejeaza buzele impotriva factorilor care le degradeaza.

Aplica pe buze vaselina cosmetica sau miere seara, inainte de culcare. Asteapta 15 minute pana se usuca, dupa care indeparteaza balsamul natural cu apa calda, la o temperatura suportabila.

Repeta tratamentul zilnic, timp de cinci zile, si vei avea buze senzuale, care vor face fata atat perioadelor caniculare, cat si celor geroase din timpul iernii.

Vara poti folosi castraveti proaspeti pentru masajul delicat al buzelor. Cel mai potrivit moment pentru aplicarea oricarui tratament in aceste cazuri este seara inante de culcare, pentru o hidratare completa si eficienta.

Frunzele de aloe vera iti hranesc buzele si ele vor fi moi, recapatandu-si coloritul natural si sanatos. Maseaza buzele in fiecare seara cu aloe si vei observa efectele pe termen lung ale tratamentului naturist.

Pentru ca hidratarea necorespunzatoare este una din cauzele craparii buzelor tale, consuma trei litri de apa zilnic. In perioadele geroase nu trebuie sa iti lipseaasca din casa un dezumidificator pentru indepartarea umezelii din camera ta, nociva organismului si implicit buzelor.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#buze crapate tratament, #remedii buze crapate, #buze moi tratament , #experiment