Ce nu stiai despre pisica ta

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 10:56
4457 citiri
Ce nu stiai despre pisica ta
Foto: Ziare.com

Persoanele care au ca animal de companie o pisica au tendinta de a spune ca stiu cam tot ce se poate sti despre micutele ghemuri de blana, insa uneori nu este suficient doar sa traiesti cu ele in casa pentru a cunoaste totul despre ele.

Afla in continuare cateva lucruri foarte interesante despre micutele noastre animale de companie.

Te-ai intrebat vreodata daca pisica ta este stangace sau dreptace? Aproximativ 40% dintre pisicute sunt fie dreptace, fie stangace. Asta inseamna ca sunt destule animalute care sunt ambidextre, conform Care2.

Pisicilor nu le place ca mancarea lor sa fie foarte calda sau foarte rece. Lor le place ca hrana sa fie potrivita, adica sa fie la temperatura camerei.

Daca te-ai gandit ca animalul tau nu va observa noua ta rochie rosie, te inseli. Pisicutele deosebesc foarte bine culorile, iar rochia ta nu va trece neobservata. De asemenea, pisicile vad foarte bine pe timpul noptii, avand nevoie de doar o sesime din lumina de care are nevoie un om.

Top zece probleme de comportament in cazul pisicilor

Probabil ca esti familiarizat cu mieunatul pisicilor, indiferent daca acesta este de fericire, de tristete sau daca animalutul vrea sa ceara ceva. Curios este faptul ca pisicutele miauna doar la oameni, nu si la alte pisici.

Pisicile sunt creaturi foarte intuitive si stiu in ce stare te afli, mai ales datorita tonului vocii tale. Ele isi dau seama cand tipi. Daca vrei sa iti calmezi pisicuta, nu tipa la ea, incearca sa ii vorbesti frumos.

Te-ai intrebat vreodata cine a inventat usile pentru pisici? A fost Isaac Newton. Probabil ca il deranja pisica lui care dorea sa iasa din casa cand crea si s-a hotarat sa o ajute sa iasa singura.

Posesorii de pisici, mai inteligenti decat cei care au caini

Este adevarat ca pisicile intotdeauna cad in picioare. Atunci cand cad ele isi rotesc capul, apoi coloana vertebrala si labutele pentru a diminua impactul. Nu incerca asa ceva cu pisica ta, crede pe cuvant ca asa este.

Ca si oamenii, pisicile sunt unice. Ca si amprentele degetelor oamenilor, nasul pisicilor are urme unice. Nu exista doua pisici cu aceleasi crestaturi pe nas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#lucruri interesante pisici, #pisica animal companie, #pisici animale curiozitati , #experiment