Ziare.com

Cele mai ciudate nume la romani

Luni, 03 Decembrie 2007, ora 10:40

   

Cele mai ciudate nume la romani
Va prezentam mai jos o lista cu nume foarte ciudate la romani. Daca ne oprim la onomastica deosebita: cu prenumele Strugurel figureaza 192 de insi, Portocala - 65 de persoane, Ministru - 22, Lamaia - 18, Politia - 3, Justitia - 2, Semafor -1. O lista cu numele de familie iesite din comun are urmatorul top: Buca (2.996), Flocea (1.728), Pasarica (1.669) ... continuarea aici.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 13898 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nume la tigani

Semafor, portocala, lamaia, etc. astea sunt nume tipice la tigani. Dar ca de obicei, tigan si român pentru mass-media e unu singur: român.

 

asta nu e onomastica romaneasca

Ai perfecta dreptate, astea sunt numele de botez ale...lor!Evident ca persoana care a scris enormitatea ar trebui botezata corespunzator!

 

e super-tare

ala pe care il chema Semafor :)) Nu m-am gindit la un asa prenume...

 

my name is semafor

semafor rosu

nume la tigani sau nume la romani?!? inca un jurnalist care nu ar trebui sa treaca pragul unei redactii

Este groaznic cati idioti(e) lucreaza in mass-media romaneasca. Cu un astfel de material, eu daca as fi fost directorul publicatiei l-as baga pe lista neagra pe idiotul care lezeaza demnitatea unui popor intreg asemuindu-l cu o minoritate. Dar tinand cont ca numele publicatiei in care apare articolul este Metalhead, ma consolez cu ideea ca materialul gandit si semnat de Headbanger, fiul Omului de Tinichea.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor