Cele mai potrivite cadouri de Craciun

Miercuri, 24 Decembrie 2008, ora 20:56
3030 citiri
Cele mai potrivite cadouri de Craciun
Foto: Independent.co.uk

Daca ati fost cuminti si i-ati scris Mosului, el va poate aduce in dar tot ceea ce va doriti. De Craciun insa, traditia spune ca trebuie sa si oferim, nu numai sa primim.

Si daca ati intrat deja in criza de timp, iata cateva idei care va vor fi de folos in alegerea cadoului potrivit. The Independent a alcatuit o lista cu cele mai frumoase surprize de Craciun, pe care oricine si le-ar dori.

Pentru femei

Barbatii sunt cei care intampina cele mai mari probleme in alegerea cadoului potrivit, pentru ca nu stiu niciodata ca isi doresc femeile.

Chiar daca nu este atat de complicat sa ghicesti ca o pereche de pantofi, un parfum, o bijuterie sau o rochie sunt cele mai potrivite cadouri pentru femei, barbatii intampina mereu greutati.

Daca domnii s-au hotarat sa daruiasca partenerei o pereche de pantofi, ei trebuie alesi cu grija si in functie de costumatia aleasa de partenere pentru noaptea de Revelion.

Cert este insa ca nici o femeie nu poate rezista unor pantofi cu toc inalt, rosii si eleganti. Nici foarte inalti, pentru a putea fi comozi, dar nici cu un toc foarte mic, pentru a nu le scoate in evidenta piciorul. Totul trebuie sa fie potrivit, fara excese.

Daca nu ai auzit-o niciodata vorbind despre parfumul sau preferat, te poti indrepta, in alegerea ta, catre o esenta afrodisiaca. Nu foarte puternica, dar sexy si cu personalitate.

Bijuteriile reprezinta asul din maneca barbatului. Dar nu orice bijuterie, pentru ca are atat de multe incat iti este teama sa nu ii daruiesti ceva ce are deja.

Cauta ceva nebunesc, rar, ce nu poarta toate femeile. Incearca o bratara cu o forma ciudata, sau un colier deosebit. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita sa ii ceri sfatul vanzatoarei de la magazinul de bijuterii. Ea iti va indrepta atentia catre modelele deosebite, care o vor impresiona pe partenera.

Si-a ales rochia de Revelion si este foarte multumita de ea. Dar stii foarte bine ca, spre dimineata, va dori sa se schimbe. Tocmai de aceea, fa-i o surpriza si daruieste-i o rochie sexy, dar comoda, pentru dimineata de Revelion.

Nu trebuie sa fie extravaganta, deoarece magia serii s-a sfarsit, dar alege ceva elegant, cu o culoare inchisa si de lungime medie. Daca nici una din aceste sugestii nu se potriveste cu stilul partenerei, poti incerca un alte genuri de cadouri.

Un set de pahare de sampanie, sare de baie relaxanta, o agenda si un pix, lenjerie intima, o carte de bucate, un aparat de fitness, cartea preferata, un ceas sau o cafetiera sunt si ele cateva sugestii utile.

Si daca nu regasesti stilul partenerei nici in aceste cadouri, incearca sa iti indrepti atentia catre o lenjerie de pat eleganta, un album foto, un set de lumanari parfumate sau un stativ pentru tort.

Pentru barbati

Avantajul femeilor in alegerea celor mai potrivite cadouri pentru parteneri este acela ca barbatii nu sunt foarte pretentiosi. Ei se bucura pentru orice atentie acordata, atata timp cat este insotita de afectiune si bun gust.

Nici un barbat nu poate rezista unui parfum. Nu te uita la bani anul acesta si incearca sa ii cumperi un parfum de calitate, care persista. Daca nu stii ca el sa isi doreasca unul anume, poti alege tu o esenta tare, masculina si cu multa personalitate.

O pereche de manusi ii foloseste oricarui barbat, indiferent de stil. Daca este genul elegant, manusile de piele sunt cele mai potrivite pentru el. Daca se imbraca mai mult pe genul sport, manusile de munte sunt alegerea perfecta.

Chiar daca nu iti place, partenerul petrece foarte mult timp la calculator. Jocurile online si de strategie sunt preferatele lui si tocmai de aceea ii poti da o mana de ajutor sa ii daruiesti o camera web pentru a putea discuta mai usor cu partenerii sai de joc.

Daca i se intampla de multe ori partenerului sa uite anumite intalniri sau angajamente deja luate, atunci este timpul sa aiba o agenda electronica. Ii va fi de folos si isi va aduce aminte in sfarsit cand trebuie sa va intalniti.

Cartea preferata sau DVD-ul dorit sunt si ele surprize potrivite pentru partener. Nu ocoli nici un vin bun, un iPod, portofel, memory stick, geanta, suport de CD-uri, incaltari sport, trusa de scule, GPS sau casti.

Oricare ar fi cadoul ales pentru seara de Craciun, modul in care il oferi reprezinta jumatate din impresia si bucuria primirii lui. Nu uita sa impresionezi si sa te bucuri de fiecare surpiza primita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Cum arată cadourile pentru nou-născuți în diferite culturi
Sosirea unui nou-născut este o ocazie fericită sărbătorită în culturile din întreaga lume. Pe măsură ce prietenii și familia se reunesc pentru a-l întâmpina pe cel mai nou membru al...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Cadouri, #Mos Craciun, #Femei, #barbati , #experiment