Cele mai previzibile cadouri de Craciun

Marti, 23 Decembrie 2008, ora 20:09
2707 citiri
Cele mai previzibile cadouri de Craciun

Sarbatorile de iarna sunt un prilej sa le arati celor dragi cat de mult ii pretuiesti facandu-le daruri sugestive, ca doar ... "vine Mosu'".

Exista insa si momente cand inspiratia si bugetul ne lasa, cand oricat am vrea sa oferim ceva special, ajungem sa oferim vechile, banalele si previzibilele cadouri de Craciun.

Sunt aceleasi pe care probabil le-ai primit si tu anul trecut, de la vreun prieten neinspirat sau prea zgarcit, si care vor fi valabile in mod sigur si anul urmator.

Care ar fi lista cadourilor "de colectie"?

1. CD-uri cu colinde si DVD-uri cu filme pe teme de Craciun. Pana la urma nu ar fi chiar rau, un CD cu muzica adecvata in timpul mesei de Craciun ar fi potrivit.

Asta daca nu cumva ai o intreaga colectie de astfel de cadouri, iar celebrul Silent Night nu este deja expirat.

2. Mos Craciunii dansatori. Celebra papusa cu barba alba si costum rosu, care tine o lumanare in mana si danseaza pe Jingles Bells nu mai au niciun farmec. Kitch sau nu, acestia sunt pe toate drumurile si trasnforma placerea de a primi un cadou intr-un zambet fortat si un multumesc spus printre dinti.

3. Seturile de manusi si fular. Este frig, este iarna, nu ar strica ceva pufos in plus ar zice unii. Si totusi, poti fi mai inventiv.

4. Parfumurile. Se poate intampla sa nu nimeresti exact pe gustul persoanei pentru care iei cadoul. Sau ,daca esti cu adevarat neindemanatic, ajungi sa cumperi de Craciun un parfum adecvat sezonului de vara.

Nicio problema, ar zice unii mai nepasatori: parfumul nu expira si va fi valabil si la vara.

Si cu toate acestea, doar daca cunosti foarte bine gusturile persoanei respective incumett-te sa iei asa ceva. Daca nu reorienteaza-te, daca nu vrei sa dai banii pe ceva nefolositor.

5. Orice fel de aparat electrocasnic. Poate ca un mixer, un prajitor de paine sau un nou aspirator i-ar face viata mai usoara sotiei sau prietenie, dar cumpara-i-le cu alta ocazie.

Asfel, macar o data pe an lasa egoismul si apeleaza la fondul de economii pentru a lua celor dragi un cadou pe masura. Pune-ti imaginatia la bataie, ia-ti catve aore de colindat prin magazine pentru ca este imposibil sa nu gasesti ceva original!

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#cadou Craciun, #manusi fular, #parfumuri, #CD colinde , #experiment