Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dieta barbateasca de primavara

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 12:18
1686 citiri
Dieta barbateasca de primavara
Foto: Miraclesformen.com

Pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate pe parcursul iernii, barbatii trebuie sa lupte cot la cot cu partenerele lor pentru a avea o silueta de invidiat.

Ei trebuie sa inlocuiasca ciorbele cu iaurturi, vor opta pentru legume in loc de paste cu multa carne si vor bea mai multa apa plata in loc de bere, informeaza Mensfitness.com

Carnatii, branzeturile bogate in calorii sau mezelurile vor fi uitate cel putin o perioada. Ele vor fi inlocuite cu carnea alba, pe gratar si cu o salata in loc de sosuri grase si consistente.

Ciocolata sau alte bomboane, odata preferate, vor fi inlocuite cu fructele zemoase sau bananele bogate in proteine.

Apa plata va inlocui o perioada berea zilnica. Barbatii isi pot comanda, o data la cateva saptamani o bere sau doua, dar nu mai mult. Bauturile acidulate vor fi si ele evitate un timp.

Nutritionistii recomanda cel putin doi litri de apa zilnic, iar exercitiile in aer liber sunt absolut necesare.

Intre mese, ei pot consuma fructe proaspete sau salate. Dieta barbateasca de primavara va trebui sa contina cat mai multe legume, deci nu ocoliti morcovii, merele sau fructele de sezon.

Dupa cel putin o luna de dieta, va veti putea intoarce la ritmul normal, fara excese si cu mai multa miscare. Masina poate fi inlocuita de bicicleta, iar mersul pe jos, dimineata in special, va asigura un tonus bun barbatilor care vor un fizic de invidiat.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#dieta primavara, #dieta barbati, #mancare sanatoasa , #experiment