Femeile tin cura de slabire zece ani din viata

Luni, 26 Mai 2008, ora 14:45
3965 citiri
Femeile tin cura de slabire zece ani din viata

Infometarea face parte din viata celor care tin la silueta, o demonstreaza, matematic, un studiu conform caruia femeile tin cura de slabire timp de zece ani, in toata viata lor.

Studiul, realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie, reflecta importanta greutatii corporale pentru doamne si domnisoare, dar si presiunile la care sunt supuse ele de societate, relateaza The Telegraph in editia electronica de luni.

Cercetarea a mai aratat ca fiecare femeie adopta, in medie, doua planuri de alimentatie sanatoasa in fiecare an, fiecare dintre acestea durand o luna.

Acest lucru inseamna o medie de 104 diete, de la 18 si 70 de ani, si un total de zece ani din viata in care femeile tin cura de slabire.

Cu fiecare dieta s-ar putea renunta la o medie de aproape 3 kilograme, adica 6 kilograme in decurs de un an.

Studiul a mai scos la iveala faptul ca 10% dintre femei petrec 25 de ani din viata tinand cura de sabire.

Cercetarea, realizata de o companie producatoare de suplimente alimentare pentru curele de slabire si la care au participat 4.000 de femei, a mai aratat ca 75% dintre femei cred ca au nevoie sa slabeasca.

33% dintre femei au inceput prima cura de slabire la 16 ani sau mai devreme, in timp ce 44% spun ca nu reusesc sa slabeasca, indiferent de dieta respectata, mai arata studiul citat de The Telegraph.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
Fructele au un conținut bogat de vitamine și minerale, însă unele dintre ele au și o cantitate importantă de zahăr. De aceea, este mai bine să nu exagerezi cu consumul acestora, căci pot...
#femeie, #regim, #slabit, #dieta, #cura de slabire , #experiment