Incredibile motive de divort

Duminica, 08 Noiembrie 2009, ora 10:40
8123 citiri
Incredibile motive de divort

Cand nu se mai poate nu se mai poate, asta e. Iti faci bagajele si pleci la mama, iar cand se implineste sorocul te prezinti la tribunal pentru a intocmi actele necesare.

Un divort nu mai este de multe decenii ceva neobisnuit, ba chiar in unele locuri e la moda. Neobisnuite pot fi doar motivele pentru care doi soti ajung sa se desparta. Iar unele sunt chiar iesite rau de tot din comun.

Oddee.com va prezinta cateva dintre acestea, despre care, daca n-ar fi, nu s-ar povesti.

Culmea timiditatii

Un profesor thailandez pe nume Chen, a cerut tribunalului din Tainan sa ii permita sa divorteze aducand drept argument faptul ca sotia sa este prea timida si nu permite "consumarea mariajului".

Daca de la nunta ar fi trecut cateva zile, nu ar fi fost nimic neobisnuit. Se mai intampla. Dar in cazul lor era vorba de ... un an! Nefericitul sot a povestit in fata judecatorului cum a inghitit in sec in noaptea nuntii, atunci cand mireasa lui, Lin, s-a culcat singura in patul conjugal, imbracata pana la gat. Mai rau, atunci cand barbatul a incercat sa se apropie, aceasta a inceput sa tipe si sa il respinga. A doua zi si-a facut bagajele si a plecat la mama ei de unde nu s-a mai intors.

Cu toate explicatiile oferite de parata, judecatorul a incuviintat divortul si a pus-o sa ii plateasca sotului despagubiri serioase pentru anul pierdut inutil.

Nu stia cum arata propria nevasta

O situatie la fel de ciudata este cu siguranta si cea a unui cuplu din Arabia Saudita care a ajuns in pragul divortului dupa 30 de ani de casatorie pentru ca sotul sa indraznit sa incerce sa ridice valul de pe fata sotiei sale, pentru a o privi. Timp de 30 de ani barbatul nu a stiut cum arata sotia lui, pentru ca aceasta a respectat cu sfintenie traditia din satul in care se nascuse!

Dupa cum au relatat in fata judecatorului caruia i s-au adresat in 2008 pentru a divorta, incidentul s-a produs in timpul unei nopti, cand, manat de curiozitate, sotul a vrut sa vada si el cum arata femeia langa care a trait atata amar de vreme. Aceasta s-a trezit, a inceput sa tipe indignata iar a doua zi s-a prezentat la tribunal pentru a anula casatoria, chiar daca barbatul ei s-a jurat ca nu mai repeta gestul in vecii vecilor.

A divortat la 83 de ani, pentru ca si-a prins sotul cu amanta

O nemtoaica de 83 de ani a decis sa divorteze dupa ce si-a prins sotul, cu doi ani mai tanar, in timpul unei partide de amor la serviciu. Se pare ca cei doi iubiti au fost prinsi in flagrant pentru ca amanta, in varsta de 50 de ani, cuprinsa de flacarile pasiunii, a uitat sa traga jaluzelele de la biroul in care se ascunsese cu barbatul dorit.

Bietul Georg Meister a fost dat imediat afara din casa de sotia sa, Ruth, dupa 60 de ani de convietuire. Si, ce credeti? Aceasta s-a mutat imediat cu amantul ei, care locuia la cateva case mai incolo.

Cu sase ani mai batrana

O chinezoaica pe nume Luo a fost parasita de sotul ei la 10 ani de la cununie, pentru ca l-a mintit cu privire la varsta sa. Cand s-au cunoscut aceasta i-a spus ca are 24 de ani si barbatul a crezut-o. In realitate avea 30. Probabil ca, odata cu trecerea timpului, sotul si-a pus oarece semne de intrebare iar cand a descoperit ca fusese mintit atata timp a cerut divortul. Si l-a obtinut rapid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#motive divort, #amanta divort, #infidelitate , #experiment