Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ninsori si frig in Romania, incepand de vineri

Miercuri, 13 Februarie 2008, ora 08:03
5869 citiri
Ninsori si frig in Romania, incepand de vineri

De vineri, iarna se va face din nou simtita in tara, informeaza ANM. Primele semne in acest sens se simt deja deasupra Europei, unde vremea se schimba in mod semnificativ incepand de miercuri.

In nordul Scandinaviei, o depresiune atmosferica aduce o masa de aer deosebit de rece, care avanseaza spre centrul Europei. Norii si aerul rece vor inainta rapid catre regiunile sudice. Joi, ei se vor afla la granita de nord a tarii noastre, iar vineri vor acoperi tarile Europei Centrale si cea mai mare parte a Romaniei.

Duminica, intre jumatatea de vest si cea de est a Europei va fi o diferenta de temperatura de aproximativ 15 grade, din nord si pana in sudul continentului.

Prin urmare, Romania va avea parte din nou de vreme de iarna, cu ninsori si vant puternic, iar cele mai afectate vor fi regiunile estice. Racirea vremii se va face simtita incepand de vineri.

Vremea se va raci, mai accentuat in estul si centrul tarii, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -15 si -5 grade. Cerul va fi temporar noros si va ninge slab local in nord, centru, est si la munte si izolat in rest. Vantul va fi moderat, cu intensificari in estul, sud-vestul si centrul tarii, iar la munte va fi tare.

Si in Capitala, vineri, vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ninsoare slaba. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar minima va fi de -7 ... -6 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Vreme, #iarna, #prognoza , #Bucuresti