Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Josef Fritzl da primele semne de senilitate

Joi, 09 Iulie 2009, ora 16:25
3213 citiri
Josef Fritzl da primele semne de senilitate

In inchisoarea austriaca Stein, de la langa Viena, Josef Fritzl, condamnat pe viata pentru ca a abuzat de propria fiica, timp de 24 de ani, a inceput sa dea primele semne de dementa senila.

"Monstrul din Austria" a tot fost mutat, el fiind inca supus unor expertize psihiatrice, pentru a se afla care este cel mai bun loc in care isi poate ispasi pedeapsa, relateaza Daily Mail.

Conform presei austriece, condamnatul de 74 de ani obisnuieste sa priveasca in gol, refuzand televizorul, ziarele sau cartile care i-au fost oferite. Din cand in cand, mai scrie cate un rand intr-un caiet pe care intentioneaza sa-l publice ulterior, banii urmand sa revina fiicei si ciopiilor acesteia, in fapt, ai lui.

Nebunul si ouale de Paste

Desi in penitenciar se mai afla 800 de persoane, Fritzl este despartit de acestia, el fiind poreclt de restul condamnatilor "nebunul". Acestia glumesc pe seama lui Fritzl si a traditiei austriece conform careia parintii obisnuiesc sa ascunda, de Pasti, oua in gradina, pentru ca odraslele sa le gaseasca.

Colegii de penitenciar spun ca Fritzl este atat de senil incat ar putea ascunde oua pentru ca oricum gasirea lor va fi o supriza, el uitand, uletrior, unde le-a asezat. Ramane doar sa-si aminteasca cand e Pastele, glumesc ei.

Conform unui post de televiziune austriac, Fritzl este indiferent la toate, aratand semne clasice de dementa. Barbatul a fost condamnat in martie, petrecandu-si cateva saptamani in inchisoarea St Poelten de langa Viena.

De cinci saptamani se afla in penitenciarul Stein, parand ca s-a obisnuit cu ideea ca-si va petrece restul vietii in spatele gratiilor.

Intre timp, fiica sa abuzata, Elisabeth, traieste cu copiii ei si ai tatalui ei in Amstetten, acelasi oras in care a locuit mare parte din viata, la subsolul casei parintesti.

A reusit sa iasa din depresia in care se cufundase, indragostindu-se de bodyguardul ei. Progresele sale sunt atat de vizibile, incat medicii au fost de acord sa intrerupa tratamentul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#inchisoare Josef Fritzl, #monstrul austriac, #Fritzl senil, #dementa senila Fritzl , #experiment