Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

La 17 ani, gravida a doua oara cu tripleti

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 13:26
4071 citiri
La 17 ani, gravida a doua oara cu tripleti
Foto: Daily Mail

O tanara in varsta de 17 ani din Marea Britanie este insarcinata pentru a doua oara cu tripleti.

Sian Robbins, care este o mama singura, avand deja un baietel de doi ani, a fost uimita cand a aflat ca familia ei se va inmulti impresionant.

Sian si prietenul sau, Callum Thomas, un barbat la fel de tanar ca si ea, avand numai 18 ani, au fost socati cand au aflat ca nici mai mult nici mai putin de trei copii sunt pe drum, scrie Daily Mail.

"Am fost devastata la inceput, tremuram toata. Patru copii mi se parea deja prea mult. M-am gandit insa ca am familia mea in spatele meu si eu am Callum", a declarat viitoarea mamica.

Tanara, care locuieste impreuna cu fiul ei Jaden intr-o casa inchiriata in Portsmouth, a adaugat: "Imi place sa fie o mamica si atata timp cat eu pot face fata si eu sunt acolo pentru toti copiii mei, asta este nemaipomenit."

Mama fetei, Rachel Briggs, in varsta de 40 de ani, care are sase copii, sustine ca a fost dezamagita de fiica sa cand a aflat ca fiica sa este din nou gravida, dar a promis sa o sprijine.

Medicii sustin insa ca cea de-a doua sarcina a fetei are ceva probleme si i-au recomandat sa renunte la cel putin un fat, intrucat se confrunta cu un risc crescut de avort spontan.

Daca va decide sa ii pastreze pe toti trei bebelusi, fata va fi nevoita sa fie monitorizata de catre medici la fiecare doua saptamani.

Sian Robbins era inca la scoala cand ea a aflat ca este insarcinata, insa a hotarat sa pastreze bebelusul.

Dupa ce a dat nastere unui baietel, ea s-a intors pentru a-si continua studiile la scoala Warblington, langa Havant.

Tanara mamica sustine ca unul dintre avantajele maternitatii la o varsta frageda este acela ca atunci cand copii vor creste se vor mandri cu niste parinti tineri.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#tanara gravida, #tripleti, #parinti tineri, #Sian Robbins , #experiment