Ziare.com

Londra: Mobila zburatoare intr-o casa "posedata"

Duminica, 04 Ianuarie 2009, ora 13:26

   

Londra: Mobila zburatoare intr-o casa "posedata"
Intr-o casa veche din nordul Londrei se petrec lucruri bizare, astfel ca in fiecare noapte, mobila se misca si pluteste in aer.

Aceste fenomene se intampla inca din 1977 cand o familie a abandonat casa dupa ce au auzit mai multe zgomote suspecte in mijlocul noptii, anunta Evenimentul Zilei.

Sunete de pasi pe podea si alte zgomote au fost confirmate si de vecinii si politisti care au avut curajul sa verifice teoriile nebunesti ale proprietarilor.

La un moment dat, inspectorul de politie Carolyn Heaps, care fusese chemata pentru a investiga fenomenul, a vazut cum unul dintre scaune s-a miscat singur de-a lungul camerei, ridicandu-se de la pamant aproximativ un centimetru.

Ziua urmatoare, prin casa pluteau parca in imponderabilitate caramizi de jucarie (piese de Lego) si bile din sticla. Dupa ce politia s-a declarat neputincioasa in acest caz, familia Harper a apelat la ajutorul presei.

Chiar daca rezultatele cercetatorilor au dus la demascarea micutei Janet, care a fost surprinsa de camera video cum incerca sa imite vocea unei posedate, fenomenele initiale raman totusi inexplicabile, neexistand nici pana in acest moment vreo explicatie stiintifica pentru ceea ce se intamplase - obiectele care levitau prin camera sau mobila grea mutata fara ajutor uman, precum si seriile de zgomote puternice auzite si de alti martori.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2512 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor