Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Moculescu, acuzat ca si-a impuns sotia cu cutitul pe strada

Luni, 31 Martie 2008, ora 07:34
3435 citiri
Moculescu, acuzat ca si-a impuns sotia cu cutitul pe strada

A patra sotie a compozitorului Horia Moculescu a depus vineri noapte o plangere la politie in care il acuza pe acesta ca a agresat-o fizic si verbal. In plangerea penala, Mariana sustine ca Moculescu ar fi lovit-o si chiar ar fi ranit-o impungand-o cu cutitul in strada. In replica, Moculescu a declarat pentru "Click!" ca femeia "are probleme psihice si chiar se automutileaza".

Desi sunt divortati de mai bine de noua ani, Horia Moculescu este nevoit sa imparta inca aceeasi casa cu Mariana.

In iulie anul trecut, femeia si-a scos un certificat medico-legal, prezentandu-se la IML zgariata toata si cu vanatai pe corp.

Vineri seara, insa, in emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, Mariana a socat pe toata lumea, cand a declarat ca apreciatul compozitor a acostat-o pe strada, devenind dintr-o data violent si chiar a amenintat-o si a impuns-o cu cutitul. Dupa incident, femeia a depus imediat plangere la Politie acuzandu-l pe acesta de agresiune fizica si verbala.

Consternat de amploarea pe care a luat-o acest circ mediatic, Moculescu a declarat, duminica, tremurand de nervi, ca fosta nevasta are probleme psihice de mai multa vreme si ca nu ezita chiar sa se automutileze pentru a-si sustine acuzatiile aberante.

"E o nebuna si, pana cand cineva nu o va lua sa o interneze la psihiatrie nu o sa se potoleasca. Mi-a mai facut asa si acum cativa ani, cand a sarit la mine pentru simplul fapt ca mi-am aparat fiica, careia nici macar nu-i plateste pensia alimentara. M-a zgariat si m-a lovit, apoi si-a produs ea singura rani pe corp si s-a dus la IML sa spuna c-am batut-o eu. Asa face: se automutileaza!", a spus muzicianul.

Muzicianul sustine ca fosta sa sotie a fost internata intr-un ospiciu in perioada '95-'96, ea urmand tratament impotriva depresiei ani de zile.

"A avut si o matusa care a murit de schizofrenie. Acum vad ca a inceput si ea sa devina violenta", a adaugat Moculescu.

Compozitorul va merge luni la tribunal pentru a-i intenta proces Marianei Moculescu: "N-are decat sa raspunda in fata legii pentru aceste acuzatii aberante!"

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Oana Roman i-a dat răspunsul lui Selly, care a atacat-o dur: ”Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”
Oana Roman i-a dat răspunsul lui Selly, care a atacat-o dur: ”Demagoagă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă”
Oana Roman, fiica lui Petre Roman, se află de mai mult timp într-un conflict al declarațiilor cu Selly, celebrul creator de conținut. În cadrul unei emisiuni TV, Selly a spus despre Oana...
#moculescu, #scandal, #sotie, #cutit, #taiat , #experiment