O scrisoare de dragoste gasita dupa 10 ani i-a reunit

Luni, 16 Februarie 2009, ora 17:24
5784 citiri
O scrisoare de dragoste gasita dupa 10 ani i-a reunit
Foto: Daily Mail

Povestile de dragoste cu final fericit mai exista si in zilele noastre.

Un cuplu care s-a despartit in 1993 s-a reunit dupa ce femeia a gasit o scrisoare de dragoste pe care el i-o trimisese in urma cu zece ani, i-a raspuns si acum se pregatesc sa devina sot si sotie.

Steve Smith si Carmen Ruiz-Perez, ambii in varsta de 42 de ani, s-au indragostit prima oara cand femeia, care este din Spania, invata engleza in Paignton, Devon.

Totul a fost ca in povesti timp de un an si s-au logodit, insa au fost nevoiti sa-si spuna adio cand Carmen s-a mutat la Paris, informeaza Daily Mail.

Cinci ani mai tarziu, in 1998, Steve a reusit sa gaseasca adresa din Spania a mamei iubitei sale si i-a trimis o scrisoare in speranta ca vor reusi sa fie din nou impreuna. Insa femeia a pus scrisoarea pe semineu fara sa o deschida si, ulterior, aceasta s-a ratacit.

La sfarsitul anului trecut, mama lui Carmen a gasit-o in spatele semienului si, de data aceasta, i-a inmanat-o fiicei sale.

Dupa ce a citit-o, Carmen a sunat imediat la numarul pe care Steve il lasase in scrisoare si povestea lor de dragoste a renascut dupa ce, la doar cateva zile de la telefon, s-au intalnit la Paris.

"Cand ne-am intalnit la aeroport a fost ca intr-un film. Soarta a vrut sa ne regasim. Este unul dintre acele lucruri care asa a fost lasat sa fie. Este incredibil cum am ajuns din nou impreuna. Nu am incetat niciun moment sa ne gandim unul la altul, dar amandoi am presupus ca celalalt s-a mutat sau s-a casatorit si a facut copii", a spus Steve.

"Pe atunci nu aveam telefoane mobile sau e-mailuri, asa ca am scris cateva cuvinte intr-o scrisoare in care am intrebat-o daca avea sau nu pe cineva. Nu am primit niciun raspuns asa ca m-am resemnat. Insa, intr-o zi, a sunat telefonul si era Carmen, la zece ani dupa ce am scris scrisoarea. Tocmai ma mutasem, insa, din fericire, am pastrat acelasi numar de telefon. Nu mi-a venit sa cred ca e ea", a mai spus barbatul.

"Am crezut ca este unul dintre prietenii mei care face o gluma proasta asa ca i-am pus o multime de intrebari la care doar ea putea stii raspunsul. Ne-am intalnit si am reinnodat povestea de dragoste si acum o sa ne casatorim", a conchis Steve.

Si Carmen povesteste fericita cum s-au intamplat lucrurile si spune ca este o poveste incredibila de dragoste.

"Nu mi-a venit sa cred cand mama mi-a dat scrisoarea. A spus ca a gasit-o in spatele semineului cand l-au scos. Isi amintea chiar si cand a pus-o acolo, insa probabil ca a cazut. Nu l-am sunat pe Steve imediat pentru ca aveam foarte mari emotii. Trecusera zece ani de cand imi scrisese si nu am stiut ce va zice.

Aproape ca nu am vrut sa-l sun deloc. Tot luam telefonul si il lasam, insa am stiut ca trebuie sa sun. Nu m-am casatorit niciodata si acum ma pot marita cu cel pe care l-am iubit dintotdeauna. Sunt atat de fericita si atat de indragostita", a spus si Carmen.

In scrisoare Steve trecuse doar cateva randuri: "Sper ca esti bine. Ti-am scris doar ca sa te intreb daca te-ai casatorit cumva si daca te mai gandesti la mine".

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată
Începe fiecare apel telefonic cu "Bateria mea este aproape descărcată". Sfaturi istețe de viață pe care nu le-ai mai auzit niciodată
Dacă petreci mult timp pe internet, poți avea senzația uneori că ai văzut tot ce era de văzut. Buzzfeed.com a publicat recent mai multe trucuri de viață de pe Quora, o platformă online...
#scrisoare dragoste, #telefon, #iubire, #casatorie , #experiment