Parfumul cu feromoni, noua metoda de cucerit femeile

Miercuri, 25 Iunie 2008, ora 10:57
22724 citiri
Parfumul cu feromoni, noua metoda de cucerit femeile

Cea mai noua metoda de a cuceri femeile pare a fi "cura" cu feromoni, cateva picaturi fiind suficiente pentru a suci mintile persoanei dorite.

Cei care s-au prins cel mai repede si apeleaza cu mult succes la flaconul de parfum cu feromoni sunt burlacii prezentabili, intre 20 si 35 de ani, cu leafa bunicica si job stabil, scrie Gandul.

Pretul unui flacon variaza intre 50 si 300 de lei, numai cateva picaturi de feromoni fiind suficiente pentru a obtine succesul scontat , garanteaza comerciantii

Si clientii se declara multumiti. "Am observat ceva foarte ciudat: femeile ma bagau mai mult in seama, imi zambeau mai des si erau mai atente. Simteam cumva caldura din partea lor, uneori chiar fara tenta sexuala. Chiar si pe strada ma faceam remarcat, unele femei intorceau capul. Datorita parfumului cu feromoni, am reusit sa o cuceresc pe fata care pana atunci nu prea ma baga in seama", povesteste Dragos din Iasi.

Feromonii sunt substante fabricate de orice corp uman, iar specialistii le considera responsabile de atractia dintre persoanele de sex opus. Sau chimia care naste dragostea, au explicat doctorii.

Important este ca cel care utilizeaza acest parfum sa stea un timp suficient in apropierea persoanei dorite. "E ca si cum ti se face pofta imediat, fara sa-ti fie foame", se arata intr-una dintre reclamele care promoveaza acest tip de produs.

Mai mult, comerciantii spun ca exista doua categorii de parfumuri cu feromoni, cele mai ieftine, care nu prea au efect, aducand mai mult cu un deodorant, si cele mai scumpe dar si mai eficiente.

Tot vanzatorii spun ca cei mai impatimiti clienti nu sunt barbatii urati, grasi sau batrani, ci dimpotriva, 90% dintre cumparatori sunt burlacii tineri, cu leafa bunicica si job stabil. Nici femeile nu se feresc sa achizitioneze acest tip de produse din sex shop-uri.

Parfumurile cu feromoni nu se fabrica in Romania ci sunt cumparate din Olanda ori SUA, unde exista intr-adevar traditie si piata in acest sens. "Feromoni, cel mai mult cumpara Clujul, Iasiul, Timisul, Bucurestiul. Din pacate, produsele pe care le distribuim in Capitala ajung sa coste foarte mult, fiindca magazinele pun adaosuri exagerat de mari. Aproape ca nu mai merita sa cumperi direct din magazin. De pilda, acelasi parfum poate costa in Cluj 70 de lei, iar in Bucuresti, 250 de lei", spune unul dintre comercianti.

Exista insa si sceptici care spun ca aceste parfumuri nu au de fapt nici un fel de efect, fiind vorba mai mult de autosugestie.

Din acest motiv, organizatia australiana Bennet Researche a facut un studiu. A parfumat cu feromoni 300 de barbati si a urmarit rezultatul. Imediat ce i-au mirosit, 61% dintre femei s-ar fi aratat dornice sa intre in vorba cu subiectii, iar restul ar fi folosit un ton afectuos.

Mai mult, si la capitolul contact fizic, voluntarii au stat foarte bine: datele arata ca 31% dintre femei au simtit nevoia sa-i atinga, 30% dintre ele - sa aiba contact fizic ferm, 18% s-au excitat de-a dreptul, iar 16% dintre femei au spus fara ocolisuri ca ar vrea sa faca amor cu subiectii, mai scrie Gandul.

Țara aleasă să prezideze comisia ONU pentru egalitate de gen ”arată un dispreț șocant față de drepturile femeilor de pretutindeni”
Țara aleasă să prezideze comisia ONU pentru egalitate de gen ”arată un dispreț șocant față de drepturile femeilor de pretutindeni”
Arabia Saudită este statul ales să prezideze comisia ONU care ar trebui să promoveze egalitatea de gen și drepturile femeilor de pe glob, deși țara amintită și-a atras condamnări publice...
Bebelușii Ozempic: Femeile care rămân însărcinate după ce încep să ia medicamente pentru pierderea în greutate, deși folosesc contraceptive. "A fost cu adevărat o surpriză"
Bebelușii Ozempic: Femeile care rămân însărcinate după ce încep să ia medicamente pentru pierderea în greutate, deși folosesc contraceptive. "A fost cu adevărat o surpriză"
Femeile rămân accidental însărcinate în timp ce iau medicamente pentru pierderea în greutate precum Ozempic și Mounjaro, chiar dacă folosesc contraceptive. Un grup de Facebook numit...
#parfum, #feromoni, #Femei , #experiment