Parior care se imbogateste de pe urma cancerului de care sufera

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 14:38
2288 citiri
Parior care se imbogateste de pe urma cancerului de care sufera

Un britanic bolnav de cancer in faza terminala, caruia i se mai dadusera doar cateva luni de trait, a pariat ca va trai inca trei ani.

In 2006, medicii de la Harefield Hospital, in Londra, l-au diagnosticat pe Jon Matthews cu cancer in faza terminala. Cu toata indulgenta, i s-a spus atunci sa nu-si faca planuri pentru Craciunul din acel an, dandu-i-se doar cateva luni de trait.

Interesandu-se ce sanse ar avea sa traiasca inca trei ani, si afland ca, practic, nu exista niciuna, omul a vrut sa parieze pe viata sa. Zis si facut: daca va supravietui trei ani, va incasa 20.000 de lire sterline.

Practic, telul britanicului a devenit acela de a face tot ce-i sta in putinta (aproape tot, pentru ca fumeaza 30 de tigari pe zi si bea ocazional cate un pahar) pentru a ramane in viata, macar pentru aceasta perioada de timp, pentru a se putea bucura de bani, relateaza Daily Mail.

"Daca voi muri nu inseamna ca nu ma mai pot distra"

Pana acum, Matthews a incasat 5.000 de lire sterline, pariul fiind facut in 2007, la un an dupa ce a fost diagnosticat. La 1 iunie 2009, barbatul, care a ramas vaduv, dupa ce sotia sa a murit de cancer la plamani, in 2005, va mai incasa inca 5.000 de lire sterline.

Daca va supravietui pana la 1 iunie 2010, va fi mai bogat cu inca 10.000 de lire sterline. Practic, cancerul de care sufera il va fi facut mai bogat cu 20.000 de lire sterline.

Matthews, care se simte din ce in ce mai bine, este convins ca homeopatia indiana este cea care l-a ajutat. El a apelat la ierburile prescrise de homeopat dezamagit fiind de tratamentul prescris de medici: morfina.

Daca va trece cu bine si peste anul 2010, Matthews, tata a unui copil, intentioneaza sa doneze o parte din bani, pe restul dorind sa-i cheltuiasca pentru a se distra.

"Doar pentru ca voi muri nu inseamna ca nu ma mai pot distra", a declarat Matthews, care regreta acum ca a pariat pe o perioada atat de scurta.

Cat despre William Hill, brokerul care a batut palma cu Matthews, acesta a declarat ca un astfel de pariu este o premiera si ca este prima oara cand se bucura cu adevarat ca trebuie sa dea bani unui client.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Jon Matthews pariu, #pariu cancer bogat, #supravietuire cancer pariu, #supravietuire pariu bogat , #experiment