Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Picturi pe pereti spectaculoase (Galerie Foto)

Sambata, 21 Martie 2009, ora 09:39
15644 citiri
Picturi pe pereti spectaculoase (Galerie Foto)
Foto: Oddee

Indiferent ca sunt peisaje, animale sau scene din viata de zi cu zi, picturile de pe pereti atrag privirile tuturor celor care trec pe langa ele.

Picturi care arata erori de sistem, care arata o zi obisnuita din viata unor oameni bogati sau baieti prinsi in timp ce privesc oamenii la vestiar, toate sunt facute pentru a atrage atentia si a oferi un zambet trecatorilor, informeaza Oddee.

Daca nu stiati, erorile care apar pe computer va pot urmari si atunci cand sunteti pe strada. Chiar atunci cand iesiti la plimbare puteti trece pe langa un perete care va arata ca exista o eroare in sistem.

Balcons de Barcelona este o pictura de 420 de metri patrati, care arata un grup de personalitati in diferite perioade istorice. Printre acestea se numara Joaquim Blume, Cristobal Colon, Santiago Rusinol, Joan Miro si Pablo Picasso.

Pictura "De-a v-ati ascunselea" are "rolul" de a aminti trecatorilor despre jocul copilariei.

Peretele vestiarului de pe plaja "Peeping Tom" infatiseaza doi baieti care trag cu ochiul la persoanele care se schimba.

Un street artist lucreaza cu forme abstracte in concordanta cu obisnuitele graffiti. Daim ofera efecte 3D care ii da impresia trecatorului ca imaginea sare de pe perete.

O pictura pe un perete de pe strada Agrippa din Ierusalim infatiseaza o zi obisnuita a oamenilor din cartier. Unii sunt la cumparaturi la piata in aer liber, o doamna isi scutura covorul la balcon, in timp ce altii isi fac de lucru prin case.

Daca ajungeti in Sao Paolo trebuie sa mergeti pe bulevardul principal pentru a privi pictura de 1.000 de metri patrati facuta de artistul Eduardo Kobra.

In Quebec, Canada exista o pictura care este asemanatoare celei din Ierusalim, numai ca in aceasta oamenii fac parte dintr-o alta perioada istoria si din alta categorie sociala.

In afara de aceastea in toata lumea exista mult mai multe imagini pe pereti care atrag atentia prin forma, culorile sau mesajul transmis.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#picturi spectaculoase pereti, #pictura eroare sistem, #picturi pereti atragatoare , #experiment