Satul celor 12 fantome interzice Halloween-ul (Video)

Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 11:25
4440 citiri
Satul celor 12 fantome interzice Halloween-ul (Video)
foto: The Telegraph

Pentru ca s-au saturat sa fie invadati in fiecare an de hoarde de monstri, pirati si extrateresti veniti in cautarea fantomelor, locuitorii celui mai bantuit sat din Marea Britanie au interzis anul acesta petrecerile de Halloween.

Micuta localitate Pluckley, din comitatul Kent, a devenit celebra in Regatul Unit datorita vechilor case bantuite si imprejurimilor sinistre ce gazduiesc nu mai putin de 12 fantome si atrag in fiecare an sute de turisti, in special in noaptea de Halloween, potrivit The Telegraph.

Chiar daca in anii trecuti locuitorii au fost multumiti sa-si umple buzunarele cu banii turistilor, organizand petreceri si targuri in noaptea de Halloween, deranjul creat de gloata costumata a devenit atat de mare, incat autoritatile locale au decis sa interzica anul acesta orice manifestare dedicata "noptii fantomelor".

"Nu vom organiza niciun eveniment pentru turisti. Nu vom face gratare, targuri sau vanatori de fantome. De fapt, daca nu veniti doar pentru a savura o bautura, in liniste, va sugeram sa vizitati alte atractii din Kent, in noaptea de Halloween", se arata intr-un anunt postat pe Internet de locuitorii exasperati ai micutei localitati britanice.

Pentru a se asigura ca vor avea linistea cautata, consiliul local din Pluckley a solicitat ajutorul politiei si i-a sfatuit pe localnici sa tina portile inchise si sa lase luminile aprinse cel putin pana la ora 2:00, pentru a-i descuraja pe amatorii de senzatii tari.

Printre cele 12 aparitii care bantuie satul se numara si fantoma unui talhar, a unui calugar, trupul spanzurat al unui director de scoala si un fenomen poltergeist, ce are loc in barul local.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Pluckley satul bantuit, #fantome Halloween Pluckley , #experiment