Tatuaje duse la extrem (Galerie foto)

Duminica, 16 Noiembrie 2008, ora 21:13
9383 citiri
Tatuaje duse la extrem (Galerie foto)

Fie ca vor sa marcheze anumite evenimente din vietile lor, sa ascunda un defect sau pur si simplu sa aiba unul, oamenii apeleaza tot mai des la tatuaje.

Insa exista si persoane care s-au schimbat intr-atat in urma acestor "picturi" incat au devenit de nerecunoscut. Pentru ei tatuajele nu reprezinta doar niste simboluri, ci un stil de viata.

Tatuaje de Cartea Recorurilor

Tom Leppard are intreg corpul tatuat in asa fel incat pielea sa imita blana unui leopard. Acesta a trait mai bine de 20 de ani in pustietate pe insula scotiana Skye.

Omul leopard, in varsta de 73 de ani, a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru aceste tatuaje.

Leppard este originar din Londra si a detinut recordul mondial al celui mai tatuat om din lume pana cand i-a luat locul Lucky Diamond Rich din New Zealand.

Australianul Lucky Diamond Rich detine recordul absolut la tatuaje. Barbatul a petrecut mii de ore modificindu-si, treptat, trupul cu sute de astfel de "picturi".

Lucky a inceput prin a-si acoperi pielea cu o adevarata colectie de desene colorate, adunate de el de prin toata lumea. Plictisit sau nemultumit de rezultat, australianul a recurs din nou la serviciile tatuatorului.

De aceasta data, el si-a acoperit tot corpul, inclusiv palmele, pleoapele, urechile si gingiile, cu tus negru. Opera sa nu a rezistat, insa, foarte mult.

Astfel, Rich se tatueaza din nou, alegand culoarea alba, peste care, in timp, intentioneaza sa aplice si un pic de rosu.

Frank (foto), de la Derm FX Tattoo din Montreal s-a hotarat sa-si impresioneze clientii transformandu-si fata intr-un ... craniu. Cateva piercing-uri in plus si a obtinut imaginea perfecta pentru personajul principal dintr-un film horor.

Tatuaje reclama

Oamenii au fost intotdeauna inventivi si practici si au aratat o abilitate de a scoate bani din orice. Un exemplu sunt si cei care au hotarat sa-si vanda sau sa-si inchirieze anumite parti din corp pentru spatiu publicitar.

Astfel, firmele interesate sa-si faca publicitate intr-un mod mai nonconformist o pot face pe fruntea, abdomenul sau chiar si parti mai intime ale celor care au intrat in aceasta afacere.

Insa, elvetianul Tim Steiner a gasit alta modalitate de a scoate bani de pe urma tatuajului sau. Dupa ce s-a lasat pe mainile artistului belgian Wim Delvoye, alegandu-se cu un "tablou" in care apare Fecioara Maria cu un craniu deasupra capului, el si-a vandut opera de arta de pe spate cu 217.789 dolari unei galerii.

Conform contractului, Steiner are obligatia de a-si expune spatele de trei ori pe an, in locatia indicata de galeria cu care a batut palma.

Tatuajul, ca orice bun, poate fi lasat mostenire, deoarece dupa moartea celui care il poarta, suprafata tatuata va fi decupata pentru a fi inmanata proprietarului

Istoria tatuajelor

Mult timp, oamenii de stiinta au crezut ca egiptenii si nubienii au fost cei care au folosit primii arta tatuajelor, insa, in 1991, s-a descoperit o mumie care se numea Omul gheturilor si care data din anul 3.300 I. Hr.

Aceasta mumie avea mai multe seturi de tatuaje, incluzand o linie de la genunchi pana la glezna si inapoi. Se crede ca tatuajele aveau legatura cu vindecarea organismului.

In timpul civilizatiei egiptene, cea mai avansata in acea epoca, tatuajele s-au raspandit pe intregul glob. Arta tatuajelor s-a raspandit pana in Asia de sud-est in anul 2.200 I. Hr. Aceasta arta a ajuns apoi si la restul populatiilor.

Cam in aceeasi perioada, japonezii au devenit interesati de tatuaje, insa doar pentru aspectele decorative ale acestora, artistii japonezi au devenind unii dintre cei mai buni in acest domeniu.

In peninsula Balcanica, tracii aveau o alta intrebuintare pentru tatuaje. Conform lui Herodot, ei o foloseau pentru a-si demonstra statutul in societate.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#tatuaje, #extreme, #publicitate, #craniu, #corp , #experiment