Topul celor mai ciudate obiecte ratacite la posta

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 21:30
4058 citiri
Topul celor mai ciudate obiecte ratacite la posta
Foto: The Times

In fiecare saptamana, circa 600.000 de colete de la posta din Marea Britanie nu pot fi livrate pentru ca au adresele tiparite gresit sau sunt prost ambalate, in timp ce 25.000 scrisori nu au numele destinatarului scris pe ele.

Nerevendicate, obiectele de orice valoare sunt scoase la licitatie. Exista insa obiecte care nu doar ca nu pot fi vandute, insa chiar daca ar fi ajuns la destinatie, utilizarea lor ar fi cel putin dubioasa.

The Times prezinta topul celor mai ciudate obiecte uitate sau pierdute la posta:

1. Lapte. O femeie trimite saptamanal doua sticle de lapte nepotului sau, insa din pacate, adresa destinatarului este incompleta, iar laptele nu a ajuns niciodata la el.

In plus, in ciuda numeroaselor incercari de a descoperi identitatea bunicii, aceasta este de negasit.

2. Animale moarte. Sunt cele mai frecvente astfel de "pierderi", insa nu sunt orice fel de animale moarte, ci unele impaiate.

3. Filme. O persoana a trimis prin posta o caseta a filmului "Salvati soldatul Ryan" (Saving Private Ryan n.red.) si alaturi de aceasta si o proteza cu mana insangerata din film.

4. Parti din masina. Cineva care a vrut sa trimita prin posta o usa de masina nu a semnat niciun nume nici la adresa expeditorului si nici la destinatar.

5. Dinti falsi. Mai multe persoane au trimis dinti falsi prin posta catre acelasi medic stomatolog, pentru a le fi reparati. Ciudat nu?

6. O sticla de sampanie de la World Cup 1966. Cu autografele intregii echipe castigatoare, aceasta sticla a fost un premiu la un concurs, dar castigatorul nu a fost informat ca il va primi, asa ca nu a ridicat coletul. Abia dupa o lunga perioada de timp, proprietarul a fost localizat si a primit premiul.

7. Afis cu formatia Kiss. Un poster cu trupa de heavy metal Kiss trimis prin posta din Belfast nu a ajuns niciodata la destinatar.

8. Semafoare. Desi pare foarte ciudat, cineva a trimis prin posta semafoare si a uitat sa puna adresa de pachete. Oficiul postal a initiat o campanie de depistare a proprietarului, dar nimeni nu a venit sa le revendice.

9. Proteze pentru picioare. Pentru ca acestea nu au fost niciodata revendicate, posta le-a trimis inapoi catre centrul medical care le-a expediat.

10. Digeridoo. Dupa ce a fost desfacut coletul, depistandu-se astfel ce continea, instrumentul a fost trimis catre proprietarul de drept. Digeridoo este un instrument care a avut un impact urias asupra scenei hardcore. Hipiotii cantau la acest instrument folosit de aborigenii din Australia de nord.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#obiecte ratacite posta, #top obiecte ratacite, #obiecte ciudate posta , #experiment