Un bucatar britanic se hraneste numai cu biscuiti

Miercuri, 12 Martie 2008, ora 18:03
3419 citiri
Un bucatar britanic se hraneste numai cu biscuiti

Un bucatar sef, care sufera de frica de mancare(Cibophobia), supravietuieste de 25 de ani mancand numai biscuiti, informeaza editia online a ziarului Daily Mail.

Andrew Forster este cu totul dedicat profesiei sale gatind pentru clientii sai unele din cele mai delicioase mancaruri, in timp ce el traieste mancand numai biscuiti Blue Riband, Rich Tea si Club.

Dupa ce a terminat scoala, Andrew a petrecut cativa ani pregatindu-se pentru meseria de bucatar, in prezent fiind bucatar sef la restaurantul Sale Pepe din Shotley Bridge.

Din pacate pentru el, nu a putut sa isi deguste niciodata creatiile. In schimbul acestora el tine un regim cu dulciuri si caramele Tunnock's Wafers.

"Pana acum am rezistat cu doua pachete de biscuiti pe zi. De cand aveam 18 luni nu am mai mancat. Medicii au sfatuit-o pe mama mea sa ma infometeze, pentru ca pana la urma voi manca, dar singurul lucru pe care il voiam erau biscuitii. Numai gandul de a manca alta mancare imi da un sentiment de anxietate si incep sa ma simt rau", a declarat Andrew Forster.

Ingrijorata de situatia lui, prietena sa Caroline Lister a cerut parerea mai multor experti in nutritie. Cu o dieta constand in mare parte din biscuiti, paine uscata si ocazional un castron de cereale, din dieta lui Andrew lipseau multi nutrienti.

"Pe langa probleme de sanatate, dieta imi afecta toate aspectele vietii, inclusiv cea sociala, si in acelasi timp si munca. Eu sunt un bucatar teoretic, stiu ce ingrediente merg impreuna, dar intotdeauna chem pe cineva sa guste din mancarea pe care am preparat-o."

Dieta sa a atras atentia televiziunii BBC3 TV care l-a convins sa apara la emisiunea Freaky Eaters.

Acum, cu ajutorul unui psiholog si al unui nutritionist, Andrew incearca sa scapa de regimul de biscuiti printr-o tehnica speciala, de distragere a atentiei in timp ca mananca.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#biscuiti, #a mancat, #bucatar sef , #experiment