Un ofiter britanic a devenit femeie

Marti, 18 Martie 2008, ora 09:20
2757 citiri
Un ofiter britanic a devenit femeie

Pana la 40 de ani, capitanul britanic, Ian Hamilton, de la un regimentul de parasutisti a avut o cariera militara de succes pe fronturile din Irak si Afganistan. In aproape 20 de ani de cariera, a primit numeroase distinctii si decoratii de merit.

Cand a ajuns la 42 de ani, Hamilton si-a anuntat familia si colegii ca se va opera pentru a-si schimba sexul, anunta Ziua in editia online de marti. A luat hormoni si a trecut prin operatii estetice extrem de dureroase. Abandonat de familie si de fostii colegi, a incercat sa se sinucida, convins ca nu poate face fata, singur, schimbarii. La final, rezultatul i-a uimit chiar si pe cei mai neincrezatori dintre apropiatii sai.

"Noua" Jan Hamilton arata de nerecunoscut: rafinata, zvelta, cu un zambet seducator si extrem de feminin. Dupa cum el insusi marturiseste, experienta nu a fost deloc usoara pentru fostul capitan din armata britanica. "La inceput eram ca un jucator de rugby imbracat in rochie", spune barbatul amintindu-si interventiile chirurgicale pe care a trebuit sa le suporte.

Si-a facut transplant de par in partea din fata a capului pentru ca incepuse sa cheleasca, si-a facut operatii la ochi, buze si pometii obrajilor. Pentru ca Ian avea trasaturi masculine, doctorii au fost nevoiti sa ii sparga oasele fetei si sa le sudeze la loc.Au existat riscuri la fiecare pas. La varsta sa, medicii l-au evertizat ca hormonii feminini pe care i-a luat ii puteau provoca tromboza.

A trecut si prin stari acute de confuzie, la gandul ca se hotarase sa schimbe ceea ce ii fusese dat, la nastere, de natura: genele masculine. Se gandea ca firea sa colerica, agitata, nu va putea fi niciodata modificata, pentru a se potrivi cu firea unei femei. Barbatul povesteste ca, inainte cu cateva zile de ultima operatie la care a fost supus, programata in Thailanda, a devenit retras, agitat si extrem de tulburat.

Jan spune ca isi doreste sa isi gaseasca un barbat care sa o iubeasca si care sa o faca fericita. Si-ar dori chiar sa adopte un copil, care sa aiba nevoie de o mama dornica sa ii ofere caldura si tandrete. Vrea sa isi cumpere o casuta, in fata careia sa planteze levantica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Incendiu violent în Parcul Romanescu, din Craiova. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, 15 aprilie, la acoperişul unei societăţi comerciale din Craiova. O femeie a suferit o intoxicaţie cu fum şi i s-a administrat oxigen în ambulanţa...
#Jan, #ofiter, #femeie, #operatii , #experiment