Vedete traumatizate de sex

Sambata, 13 Septembrie 2008, ora 16:25
8100 citiri
Vedete traumatizate de sex

Sunt celebri, bogati, ai zice ca nu le lipseste nimic. Dar exista vedete care ajung sa ascunda secrete oribile, dezvaluite accidental in interviuri.

Cel mai recent caz este cel al laureatei cu Oscar de anul trecut, Hellen Mirren, care a dezvaluit ca a fost violata de doua ori in tinerete, insa nu si-a reclamat niciodata agresorii.

"Am fost violata. De mai multe ori. Nu prin violenta excesiva, ci fiind inchisa intr-o camera si fortata sa fac sex. Daca o femeie se afla cu un barbat in pat, pregatita sa faca sex, cred ca se poate razgandi oricand. Daca barbatul o ignora, se considera viol. Nu cred insa ca ea va putea sa il dea in judecata pe barbat in aceste circumstante", a declarat actrita pentru revista GQ.

Oprah Winfrey

Una dintre cele mai influente femei din lume, Oprah Winfrey a fost violatea de catre o ruda apropiata, la varsta de 9 ani. Cu o viata sexuala inceputa prematur, Oprah a ramas insarcinata la nici 14 ani, bebelusul murind la cateva zile dupa nastere.

Adevarul a iest la iveala in 2006, cand un apropiat al celebrei realizatoare si producatoare TV a vandut povestea cotidianului National Enquierer, contra unei sume frumusele. Winfrey si-a asumat fapta dar nu a ezitat sa afirme ca persoana care a facut publica aceasta amintire crunta, i-a pierdut definitiv increderea.

Marilyn Monroe

Faptul ca diva a avut parte de o viata zbuciumata nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, acum, la 45 de ani de la moartea ei. Norma Jean Baker nu si-a cunoscut niciodata tatal iar din cauza sanatatii mintale subrede a mamei ei, a fost nevoita sa-si petreaca o buna parte din copilarie prin orfelinate.

Exista biografii care atesta faptul ca Marilyn Monroe ar fi fost vioalata la varsta de 8 ani.

Michael Jackson

Documentarul lui Martin Basher din 2003, "Living With Michael Jackson, cuprinde o marturisire socanta a Megastarului. Acesta a acceptat, in premiera absoluta, sa raspunda unor intrebari legate de viata sa sexuala, in mare parte din dorinta de a inlatura suspiciunle publicului vizavi de acuzatiile de pedofilie din 1993.

MJ a marturisit, printre lacrimi, ca nu se simte deloc confortabil cand vine vorba de sex, lucru pus, printre altele, pe seama faptului ca in copilarie, cand se afla in turneu alaturi de Jackson 5, era nevoit sa doarma in aceeasi camera cu fratii lui mai mari. Acestia aduceau in camera fete cu care faceau sex chiar sub ochii lui.

Tori Amos

Victima a unui viol, frumoasa si talentata roscata a pus pe picioare in 1994 o retea de asociatii non-profit menita sale ofere consiliere si protectie femeilor care au trecut printr-o experienta similara, cunoscuta sub abrevierea de RAINN (The Rape, Abuse and Incest National Network).

12 ani mai tarziu, RAINN avea sa raspunda a peste un million de cereri de ajutor, intrand in clasamentul anual al celor mai eficiente asociatii caritabile, initiat de editia-mama a revistei Marie Claire.

Teri Hatcher

Castigatoare a unui Glob de Aur pentru rolul lui Susan Mayer din "Neveste Disperate", Teri Hatcher a marturisit in urma cu doi ani intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair ca a fost abuzata sexual inca de la varsta de 5 ani, agresorul fiind nimeni altul decat unchiul ei.

La vremea respectiva, Hatcher nu a avut curajul sa le povesteasca nimic parintilor ei. Richard Hayes Stone, unchiul libidinos, a fost condamnat in 2002, in urma mai multor acuzatii de abuz sexual venite din partea unor minore.

Carlos Santana

Chitaristul de origine sud-americana a recunoscut de asemenea ca in copilarie, timp de 2 ani, ar fi fost victima unor abuzuri sexuale repetate, prima dintre experientele care aveau sa-l marcheze pe viata petrecandu-se inainte ca el sa implineasca 12 ani.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Procurorii anunță că doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Sebeş, pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie de 49 de ani, au ameninţat-o cu moartea şi au bătut-o,...
#sex, #vedete, #traume sexuale, #viol , #experiment