Ce spun specialistii despre operatiile de infrumusetare

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 22:25
2297 citiri
Ce spun specialistii despre operatiile de infrumusetare
Foto: nationallaserinstitute.com

Lumea moderna sa confrunta cu fenomenul operatiilor estetice si al injectiilor cu Botox, numarul acestora fiind in continua crestere. Specialistii afirma ca pacientii care vor sa isi schimbe aspectul fizic au nevoie, in primul rand, de consiliere psihologica.

Un inalt for al chirurgilor britanici a luat pozitie publica pentru prima data fata de acest fenomen, scrie inquisitr.com. Ei spun ca numai chirurgii specializati pot face astfel de proceduri cosmetice, fiind nevoie de mai multa precautie.

In raportul lor, specialistii britanici mentioneaza si fenomenul modern al "petrecerilor Botox", in care mai multi prieteni se reunesc acasa la cineva pentru a-si face reciproc injectii cu aceasta toxina.

Specialistii de top din Marea Britanie afirma ca injectiile cu Botox trebuie facute de catre cei care sunt specialisti in executarea unor astfel de sarcini. In plus, e nevoie chiar de un echipament de resuscitare, caci unele persoane pot avea probleme mai grave.

Mai intai la psiholog

In opinia specialistilor britanici, pacientii ar trebui sa primeasca mai multe informatii privitoare la efectele secundare ale injectiilor respective.

In aceasta problema, un rol important il au si unii chirurgi, care promit femeilor un aspect fizic mult mai placut dupa efectuarea unor proceduri cosmetice.

Totusi, liderii in domeniu din Marea Britanie recomanda ca prim pas consultarea unui psiholog, care sa aiba si el un cuvant de spus in aceasta privinta.

"Marketingul si reclamele procedurilor cosmetice nu sunt nici educative, nici informative, ci doar un exercitiu care are ca scop vanzarea. Acesta pune in mod clar partea economica inaintea pacientului", spune Rajiv Grover, presedintele asociatiei britanice din domeniul chirurgiei estetice.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#operatii estetice injectii botox, #chirurg plastician tratament frumusete, #infrumusetare femei , #fenomen
Comentarii