Ziare.com

Fenomenul "The Hum" - Sunete stranii produse si in Costa Rica (Video)

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 07:22

   

Fenomenul "The Hum" - Sunete stranii produse si in Costa Rica (Video)
Fenomenul "The Hum", care s-a mai produs si in alte regiuni ale lumii, a aparut in Costa Rica. Sunetele stranii au ramas neidentificate, iar autoritatile locale au anuntat ca nu a existat niciun cutremur in zona.

Este acest misterios sunet cel care prevesteste sfarsitul lumii? Cei care au auzit sunetul straniu din jurul orei 00:30 noaptea in Costa Rica au ramas uimiti, scrie Costa Rica News Site.

"Evenimentul ar fi trebuit studiat la ora si in locul unde s-a produs, pentru a stabili cu certitudine fenomenul, insa nu a fost vorba de un cutremur", a spus Ronny Quintero, seismolog.

"Avand in vedere locul in care s-au petrecut aceste sunete stranii sau 'The Hum', este clar ca nu a fost vorba de miscari tectonice", a declarat Quintero.

Aceasta veste s-a raspandit cu repeziciune pe retelele de socializare din Costa Rica si din intreaga lume, iar oamenii incearca sa afle ce reprezinta acest sunet misterios.

Autoritatile din Costa Rica, dar si Organizatia de seismologie locala au anuntat ca nu a existat niciun fel de cutremur in momentul in care s-a produs acel sunet ciudat.

Este important de retinut faptul ca aceste sunete nu provin de la vant, iar inregistrarea nu este facuta in apropierea coastelor oceanice. Sunetele misterioase au fost auzite in intreaga tara, de la Heredia pana la Perez Zeledon.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6146 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sunete stranii produse si in Costa Rica (Video)

De obicei sunetele misterioase ale pamintului urmeaza cu cutremur.Cit priveste video de sus ,sunetul acestuia se aseamana cu vintul care bate intr-un microfon ,nu pare nuimic straniu,abnormal

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor