Ziare.com

Profetia celei de-a doua veniri a lui Iisus, legata de Luna sangerie din 15 aprilie?

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 08:23

   

Profetia celei de-a doua veniri a lui Iisus, legata de Luna sangerie din 15 aprilie?
Prima dintre cele patru eclipse totale de Luna din 2014-2015, care se va petrece pe 15 aprilie, face parte din asa-numitul fenomen "Luna sangerie". Eclipsa este privita ca un fenomen supranatural, credintele crestine sustinand ca profetia Lunii rosiatice sugereaza a doua venire a lui Iisus Hristos.

Eclipsa totala de Luna va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, ea facand parte din seria de eclipse denumita "tetrada", potrivit International Business Times.

Toate aceste patru eclipse de Luna vor fi vizibile partial sau total de pe teritoriul Statelor Unite, potrivit expertului NASA, Fred Espenak.

Fenomenul "Lunii sangerii" a devenit de importanta religioasa, deoarece el se petrece in acelasi timp cu principalele sarbatori religioase evreiesti. Astfel, eclipsele din acest an, din 15 aprilie si 8 octombrie (dar si cele din 2015) coincid cu Pastele evreiesc si cu Sarbatoarea Cortului, potrivit Newsmax.

De aceea, evenimentul este asociat cu o profetie din cartea Genezei si din Biblia evreiasca. "Soarele se va cufunda in intuneric si Luna va deveni sangerie, inainte de marea si teribila zi a venirii Domnului", se scrie in Biblia evreiasca.

Eclipsele Lunii au fost asociate cu evenimente importante din istorie, spre exemplu cu eclipsa de Luna aparuta inainte de caderea Constantinopolului in anul 1453.

Eclipsa totala de Luna din 15 aprilie 2014 va incepe la ora 4:37 Universal Time (7:37 ora Bucurestiului), iar faza de eclipsa totala se va desfasura intre orele 7:06 si 8:24 UT (intre 10:06 si 11:24 - ora Bucurestiului).

Eclipsa totala de Luna din 15 aprilie nu va putea fi vazuta din Romania, ci doar din America de Nord si Sud si Oceanul Pacific, potrivit Observatorului astronomic din Bucuresti.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7335 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Se vorbeste despre patru eclipse

Si-atunci, cum prima este numita Luna sangerie din 15 aprilie,inseamna ca nu mai are cine sa le vada pe celelate.Sau,poate scapa cine nu le zareste.Asa stire,asa bani(banuiesc).

 

"Scaparea" nu-i de cine vede sau nu o "luna sangerie"...!

Intotdeauna, scaparea o are omul manuit, omul care si-a "pus viata in randuiala", omul care "s-a nascut din nou".

stir de felul

celor din ziarul "Gandul"adica nimic ca stire ,doar sa aiureasca .(si mai iau si bani pentru asta)

 

Cele mai mari minciuni crezute de omenire au venit de la evrei

*

 

Sa nu bagam in aceeasi oala

pe majoritatea evreilor onesti, cu cativa escroci...
Apoi, care tara nu are suita ei de mincinosi si inselatori?!!

este clar profetiile evreiesti sunt semnificative dar inainte ...

...in ce se credea!? sa nu-mi spuna careva ca in *** indiana sau in preotii timpului. Toti sunt personaje de facut bani si unde tine ies cantitati mari. In rest lasati timpul sa-si faca jocul. Important ca evreii sarbatoresc de Paste venirea primaverii , crestinii reintoarcerea lui Christos, budistii existenta lui Buda si asa mai departe. Imaginatia umana este fara limite asa ca pentru unii este banoasa pentru altii nu.

 

Domnule Mezdrea,

aproba si dumneata domnule, spunele ce vor sa auda, spunele ca va veni sfarsitul lumii, poata ca asa vei primi un punctaj mai consistent. Oamenii au nevoie de frica, se alimenteaza cu ea, se intretin. Este destul de greu sa le schimbi perceptia.Religia timp de 2000 de ai a schimbat structura ADN-ului uman. Spiritualitatea este ceva inaltator, pentru oamenii care vad cu ochii mintii, pentru gloata sa inventat ritualurile si traditia, credinta concreta. Gloatanu stie decat de frica. Pentru furt 20 de flotari,pentru crima focul iadului .. etc. Constiinta este ceva profund, la care trebuie sa lucrezi cu tine insuti. Gloata nu are timp de filozofat, de aceia religia s-a acorat foarte mult pe ritualuri si traditie. Cu orice prilej in care se constata ca plebea nu sta cuminte ii arata o luna sangerie, ii mai citeste un pasaj din apocalipsa, sau ii face trimitere la picturile de pe peretii monastirii Voronet, cu draci cu coarne si copite si cu oameni arzand in flacari. E, He, ce stiti voi cum se bea vinul, cu o branza buna de burduf sau un muschi tiganesc...

Sunt incurcate borcanele...!

"Luna sangerie", profetita in "Apocalipsa" (ultima carte din Biblie), se refera la o faza din "Necazul cel mare" (imediat dupa Rapire), insa nu va fi o "eclipsa de Luna", ci asa va arata Luna, pentru o perioada insemnata...

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor