Zgomote misterioase au speriat un intreg oras din SUA (Video)

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 22:55
4647 citiri
Zgomote misterioase au speriat un intreg oras din SUA (Video)
Foto: wbir

Mai multe zguduituri puternice i-au inspaimantat pe locuitorii din Louisville, Statele Unite. Fenomenul misterios s-a produs in mod repetat, in ultimele zile, dar nu a fost identificata cauza producerii acestuia.

Un locuitor din Loudon County specula faptul ca zgomotul ar fi putut proveni de la o conducta subterana de petrol. Aceasta traverseaza Knoxville si ajunge la Macon, in Georgia, informeaza WBIR.

Insa compania Kinder Morgan, care opereaza in zona, a contactat televiziunea 10 News si a comunicat ca nu au existat operatiuni recente in zona, care sa produca zgomotul respectiv.

"Explozia a fost infricosator de puternica. Atat de tare, incat putea sa-ti opreasca inima. Zgomotul parea ca o impuscatura sau o explozie", a spus Andy Wombold, un locuitor din Louisville.

Locuitorii nu au putut exlica ce s-a intamplat, cu exactitate. Tot ceea ce stiu este ca a fost o detunatura puternica misterioasa, care i-a trezit din somn.

"Bubuitura s-a auzit pe la 3 dimineata. Dintr-odata, am auzit o explozie puternica. Parca ar fi venit din interiorul casei. A zgaltait peretii si podeaua", a declarat Wombold.

Locuitorii au anuntat serviciile de urgenta, dar acestea nu au gasit nicio explicatie pentru producerea acestui fenomen.

"In general, se auzea o bubuitura puternica si apoi aceasta era urmata de alte replici, intr-o succesiune rapida", a spus Wombold.

Un purtator al Garzii Nationale din Tennessee a confirmat faptul ca in zona nu au existat operatiuni militare, care sa genereze un asemenea fenomen.

Agentia Geologica Americana (USGS) a spus ca in ultimele saptamani nu a fost inregistrat decat un cutremur de mica intensitate, 1,4 grade pe scara Richter, in Tennessee.

Misterul pare dificil de rezolvat, pentru ca frecventa exploziilor a fost in descrestere. Oricare ar fi cauza, locuitorii au spus ca aceste zguduituri repetate au reprezentat experiente socante pentru Louisville.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#fenomen misterios SUA, #fenomen inexplicabil SUA, #explozii puternice SUA , #fenomen