Cateva sfaturi ca sa arati mai bine

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 07:25
7289 citiri
Cateva sfaturi ca sa arati mai bine
Foto: scottsdale-dentistry.com

Pentru a fi frumoasa nu trebuie sa arati intr-un fel anume sau sa te imbraci dupa un anumit model. Atitudinea este cea care iti ofera frumusetea, iar ea se castiga din increderea in sine si ambitia personala.

Sunt cateva lucruri insa de care o femeie are nevoie pentru a se simti frumoasa. Si cum nu exista persoane urate ci doar neingrijite, best-natural-cures-health-guide.com ofera cateva ponturi pentru ingrijirea zilnica a femeilor care vor sa se simta frumoase tot timpul.

Profesionistii in ingrjire personala cred ca tenul este punctul de plecare al oricarui plan de infrumusetare. Daca manaci produse tip fast food sau fumezi ori pierzi noptile cu regularitate, cearcanele, tenul iritat si murdar sunt primele semne ale exceselor tale.

Poti urma o dieta de cateva luni cu fructe si legume, consumate zilnic, fie proaspete fie prin sucuri naturale dimineata. Nu uita sa bei multa apa si sa iti hidratezi tenul in fiecare zi cu apa rece, care are rolul de a stimula circulatia sangelui.

Foloseste cu regularitate o crema exfolianta. Vei indeparta celulele moarte de la nivelul pielii si iti vei revigora tenul.

In cazul ridurilor, specialistii recomanda ca, dupa ce ai aplicat crema speciala pentru prevenirea lor, sa incalzesti zonele ridate ale fetei cu un spot luminos, pana cand simti ca zona s-a incalzit. Poti repeta procedeul atat seara cat si dimineata, inainte de a aplica machiajul.

Pentru femeile cu cearcane, sucul de portocale face minuni. Inainte de machiaj, tamponeaza-te cu sucul proaspat, dupa care poti aplica fondul de ten. Nuantele de gri, albastru sau mov te dezavantajeaza daca urmele oboselii nu au trecut, deci alege cu atentie machiajul.

Stilul de imbracaminte

Stilul vestimentar defineste personalitatea fiecaruia. Tocmai de aceea este foarte important sa stim cateva reguli de alegere a vestimentatiei, pentru a putea straluci in fiecare zi.

Unele persoane poarta hainele in care se simt cel mai bine, altele urmeaza tendintele, lasand confortul pe plan secund, iar altii isi asorteaza exact fiecare costumatie in functie de mediul in care se afla.

Cum stim care este cel mai potrivit stil vestimanter, pentru ca prima impresie creata sa fie de bun augur? Regula de baza a unui stil placut este ca haina va fi intotdeauna curata si calcata.

Fiecare detaliu conteaza, deci, de la pantof si pana la ceas, micile accesorii vor fi sarea si piperul din vestimentatia aleasa. Nu evita sa porti haine cu atitudine, indraznete, chiar daca tu crezi ca nu sunt pe stilul tau.

Vei fi uimita sa constati cat de bine te simti in ele, iar eleganta oricarei vestimentatii o imprimi chiar tu, prin modul in care te simti.

Poti fi si tu in tendinte, dar cu o limita. Acolo unde stilul prezentului nu se potriveste atitudinii tale, cel mai potrivit lucru este sa nu adopti noile tendinte.

Diversitatea este cuvantul cheie al stilului tau. Dressingul va fi multicolor, pentru ca tu sa poti alege vestimentatia potrivita fiecarei iesiri.

Iata cateva secrete ale alegerii hainelor. Daca ai gatul scurt, nu opta pentru bluzele colorate. Pantofii care au curele iti arata piciorul mai mic decat este, deci atentie la ce iti cumperi.

Colierul scurt iti arata gatul mai scurt, deci daca esti scunda, poti mai bine sa optezi pentru un colier mai lung, cu personalitate.

Liniile verticale si subtiri ofera senzatia de suplu si inalt. Imprimeurile si modelele pe pantalon si bluza, pot oferi senzatia unei persoane cu cateva kilograme in plus.

Sfaturile specialistilor in frumusete si ingrijire personala pot fi considerate un bun inceput pentru imbunatatirea imaginii tale. Te vei simti mai bine in fiecare zi, iar acest lucru va fi sesizat de toti cei din jur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#stil frumusete, #ponturi alegerea stilului , #incredibil