Nostradamus, in varianta americana - vezi profetiile sale

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 16:54
10864 citiri
Nostradamus, in varianta americana - vezi profetiile sale
Foto: lovendal.net

La aproximativ patru veacuri distanta de Nostradamus, celebrul profet care si-a plasat viziunile despre viitor in catrene codificate, un yankeu a citit sub alta forma evenimentele ce urmau sa se intample.

Este vorba de Edgar Cayce, nascut cam pe cand romanii luptau in razboiul lor de independenta, supranumit ulterior cel mai misterios om din lume, care a prevestit cu mare precizie evenimente importante ale omenirii.

Originar din Kentucky, Cayce a devenit unul dintre cei mai controversati oameni ai secolului trecut. Inzestrat cu indubitabile calitati paranormale, el aborda viata de maine intrand in transe.

In "somnul" sau impus, americanul a vazut apriori capitole importante cu care s-a confruntat umanitatea: marea criza economica de la sfarsitul anilor '20, Al Doilea Razboi Mondial, moartea unor presedinti si conflictele majore din Asia.

Destainuirile facute parintilor sai, conform carora incepuse a dialoga cu rude recent decedate, au fost puse pe seama unei imaginatii exacerbate.

Ca un refugiu, copilul de atunci a parcurs atent Biblia de mai multe ori. Eventuala impostura iesea din calcul, intrucat Cayce nu avea habar despre paranormalitate sau medicina.

De fapt, nici nu era o hipnoza propriu-zisa, pentru ca "profetul adormit" se intindea in pat linistit, isi impreuna mainile si intra in transa.

Raspundea apoi unei multitudini de intrebari, oferind chiar solutii celor aflati de fata. Vorbele lui erau stenografiate, lucru ce a facilitat, mai tarziu, transcrierea lor pe CD-uri.

Dincolo de corpul fizic

Cayce a relatat pe larg despre calatoriile sale in afara trupului. In aceste peripluri, el gasea raspunsuri la toate dilemele ce ii erau adresate.

Culegea informatii dintr-un imaginar taram spiritual arhivistic. Calatoriile lui astrale au fost comparate cu starea de moarte clinica.

Ineditul mod de a obtine informatii l-a condus pe Edgar Cayce la profetii care priveau viitorul imediat, dovedite a fi exacte.

Catastrofe

Astfel, in 1924, a anuntat apropierea iminenta a marelui crah, ce avea sa afecteze grav economia Statelor Unite. Cei care au crezut in vorbele sale "somnolente" s-au pus la adapost, salvandu-si averile.

Zece ani mai tarziu, deja celebrul profet, anunta ascensiunea diabolica a lui Hitler, care urma sa ramana la putere pana la distrugerea lui din interior, ori in urma unui mare razboi. A prevazut exact intreaga amploare a razboiului, proportiile sale umpland de groaza si sange Europa si Asia.

Privind catre tara sa, Cayce a prevazut, in 1939, ca vor pieri doi presedinti in functie. Roosevelt s-a stins in 1945, iar Kennedy a fost asasinat la Dallas, in 1963.

Tot el a mai prevazut independenta Indiei si crearea statului Israel.

Despre Armaghedon

Acest subiect nu avea cum sa lipseasca din profetiile americanului. Batalia dintre bine si rau nu va fi una clasica, in care armele focului si cataclismele de tot felul vor avea cuvantul final, ci o confruntare spirituala intre fortele superioare, ale luminii, si cele inferioare, ale intunericului, ce va dura un mileniu. Anul inceperii - 1999.

Luptele se dau cu scopul de a impiedica reincarmarea sufletelor din straturile inferioare, doar cele luminate avand aceasta posibiltate.

Omenirea va cunoaste 1.000 de ani de liniste si iluminare, dupa care le va fi permisa si spiritelor de jos reincarnarea.

Al Treilea Razboi Mondial

In transcrierea profetiilor lui Cayce se afla si prevestiri despre o a treia conflagratie mondiala. El a vorbit de lupte crancene in diverse parti ale lumii: Libia, Egipt, Siria, Australia, Oceanul Indian si Golful Persic. Confruntarile din Irak si Afganistan, prevazute si ele, ii atesta, deocamdata, profetiile.

Cayce si-a prevazut cu exactitate moartea. A spus ca peste cateva zile va pleca de tot din aceasta lume, chiar pe 1 ianuarie 1945. Asa s-a intamplat, la 3 ianuarie. Nu fusese bolnav.

Un subiect preferat- Atlantida

Arheologia a ocupat un capitol important in atentia prezicatorului. In acest sens, "profetul adormit" a demonstrat o precizie formidabila, vestind, bunaoara, descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta, din 1948, cu exact zece ani mai inainte.

Pe la 1936, Cayce a prezis ca Atlantida, continentul scufundat, va reveni la suprafata. Primele semne vor deveni vizibile in apropiere de Bahamas, in zona insulei Bimini.

32 de ani mai tarziu, un pilot american a descoperit in zona amintita, cam la o mila de coastele Insulei Bimini, la mica adancime, un anume drum pietruit, parte a unui complex de anvergura. Multi savanti considera descoperirea ca facand parte din fosta Atlantida.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#previziuni Edgar Cayce, #Edgar Cayce profetii, #Edgar Cayce sfarsitul lumii , #incredibil
Comentarii