Operatie de schimbare de sex la 80 de ani

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 17:14
4481 citiri
Operatie de schimbare de sex la 80 de ani

Cel mai varstnic britanic care va suferi o operatie de schimbare de sex este un bunic de aproape 80 de ani. El va lasa in urma numele de James, pe care l-a folosit intreaga viata, pentru a deveni Ruth Rose.

Conform The Sun, Ruth viseaza sa devina femeie din toate punctele de vedere inca de la varsta de 9 ani. Cu 70 de ani intarziere, visul i se indeplineste.

De patru ori bunic, James, care implineste 79 de ani luna viitoare, a decis sa devina Ruth in urma cu doi ani. "Viata mea a inflorit de cand am luat aceasta hotarare", a declarat Ruth pentru tabloid.

In ciuda varstei sale, operatia a fost fixata pentru octombrie 2013, dupa ce va implini 80 de ani. Intre timp urmeaza o terapie hormonala.

Ruth a dat asigurari ca motivatia din spatele operatiei nu este sexul: "Sunt indeajuns de batrana ca sa nu-mi mai pese de sex - nu acesta este motivul meu. Climatul modern este unul al intelegerii si tolerantei, asa ca nu mai trebuie sa pretinzi ca esti ceva ce nu esti".

De-a lungul vietii a fost pilot, a jucat rugby, insa, dupa cum declara, intotdeauna a simtit feminitatea ce mustea in interior.

S-a casatorit in 1961, avand un fiu si doua fiice. Inca din anii '70 a inceput sa se imbrace si sa se prezinte drept Ruth, din cand in cand. "Sotia mea a aflat, ceea ce a fost jenant, insa din acel moment am fost foarte deschis in legatura cu acest aspect", a declarat Ruth. A divortat in 2003, dupa 42 de ani de mariaj, insa relatia e inca stransa intre fostii soti.

In ciuda faptului ca, de regula, astfel de operatii se fac, in medie, cand pacientii au cu putin peste 40 de ani, lui Ruth, care are o inima sanatoasa si o presiune arteriala in limite normale, nu i s-a spus ca ar fi prea tarziu pentru operatie. De altfel, anul trecut, Roy Colton, un fost miner, a devenit la 75 de ani femeie, fiind decanul de varsta din acest punct de vedere.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#operatie schimbare sex 80, #limita varsta operatie sex, #James Ruth Rose, #record varsta schimbare sex , #incredibil