Predictiile unei mari clarvazatoare pentru 2013

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 18:41
7982 citiri
Predictiile unei mari clarvazatoare pentru 2013
Foto: wikipedia.org

O clarvazatoare in care chiar un presedinte american avea mare incredere a facut cateva predictii importante care influentau deciziile lui politice. Acesti oameni sunt adesea consultati atunci cand un an nou incepe, iar inceputul anului 2013 nu face exceptie.

Jean Dixon era clarvazatoarea favorita a sotiei lui Ronald Reagan, Nancy Reagan. Conform inquisitr.com, ea ar fi influentat inclusiv deciziile politice luate de presedintele american la Casa Alba.

Un alt mare clarvazator al vremii era Edgar Cayce, cunoscut drept "Profetul Adormit". El a fost cel care a luat legatura cu mai multi oameni disparuti dintre cei vii, precum Woodrow Wilson, Thomas Edison si George Gershwin. Acum, cateva predictii importante sunt facute de o alta clarvazatoare renumita, Vicki Monroe.

Politica si economie

Ea spune ca americanii vor ajunge la un acord privind datoria tarii lor si totul va fi bine. Cei care vor ceda mai mult vor fi republicanii. De asemenea, in SUA se va tine sub un control mult mai strict posesia de arme, dar si situatia oamenilor cu probleme mentale. In privinta locurilor de munca, situatia va fi mult mai buna pentru SUA, un jucator foarte important in economia mondiala.

Vremea

Clarvazatoarea le prevede americanilor o iarna mai usoara decat de obicei. Oamenii vor cheltui mai putini bani pentru a-si incalzi locuintele. In plus, petrolul va fi mai ieftin, spune ea, dand o veste buna intregii lumi.

Hollywood

Clarvazatoarea prevede ca vedetea Kelly Clarkson nu va avea un mariaj fericit. De asemenea, Justin Bieber va debuta in cariera de actor. Tom Cruise isi va parasi religia scientologica, indica spiritele.

In privinta distinctiilor, Bradley Cooper va fi marele castigator pentru rolul de personaj principal, in dauna lui Daniel Day Lewis. Ea mai prevede faptul ca urmatorul film "Razboiul stelelor" va fi mai bun decat ultimele trei parti.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#predictii 2013 vicki monroe, #SUA economie pret petrol 2013 , #incredibil