Vrea sa devina cea mai grasa femeie din lume

Vineri, 19 August 2011, ora 21:46
10309 citiri
Vrea sa devina cea mai grasa femeie din lume

O femeie de 32 de ani, din Statele Unite, consuma 20 de mii de calorii pe zi, cu speranta de a bate toate recordurile - vrea sa devina cea mai grasa femeie din lume.

Pentru a-si atinge obiectivul pana la varsta de 41 sau 42 de ani, Susanne Eman, care in prezent cantareste "doar" 330 de kilograme, trebuie sa se ingrase cel putin inca 400 de kilograme, recordul precedent fiind de 730 de kilograme, relateaza Vanity Fair.

Femeia pare ca se afla pe drumul cel bun, datorita unei substantiale diete de 22 de mii de calorii pe zi, care ii permite ca pana la sfarsitul anului sa depaseasca greutatea de 360 de kilograme.

"As dori foarte mult sa aflu daca este omeneste posibil sa se ajunga la greutatea de o tona", a declarat Susanne, deja populara intre femeile Super Size Big Beautiful Women, care, pentru a castiga acest ciudat pariu, umple timp de 8 ore pe zi sase carucioare cu produse alimentare la supermarket.

Medicii se tem ca aceasta initiativa ar putea fi "contagioasa", chiar pentru cei doi copii ai sai: "joaca ruleta ruseasca cu viata sa", afirma specialistii.

Femeia insista insa ca se simte bine si ca ii ajung cateva exercitii pe zi, in timp ce un control al tensiunii si al nivelului zaharului o data pe saptamana ar servi la prevenirea oricarei complicatii posibile.

"Mesajul pe care vreau sa-l transmit este ca fiecare persoana trebuie acceptata pentru ceea ce este si de a spulbera mitul conform caruia 'cine este gras e urat'. Cand am ajuns sa cantaresc 222 de kilograme, am realizat ca placeam mai mult barbatilor. Si vazand ca, cu cat ma ingras mai mult, ma simt mai bine, de ce sa pun limite la greutate?", spune Susanne.

Dieta sa, care nu este de copiat:

Micul dejun: 6 oua prajite in unt, 468 calorii; 220 grame de sunca, 1.168 calorii; 6 felii de paine prajita cu unt, 600 calorii; 900 grame de crema, 1.160 calorii.

Gustare la mijlocul diminetii: un pachet intreg de biscuiti, 1.950 de calorii; 2 litri de suc, 800 de calorii; o punga de chips-uri gust barbeque, 1.650 calorii; 3 sandwich-uri sunca si cascaval, 1.576 calorii.

Pranz: 3 burritos cu carne de vita, fasole, chili cu o ceasca de smantana, 1.453 calorii; o salata mixta cu carne de pui, sos, bacon, branza rasa, 1.479 calorii.

Cina: 12 tacos plus o ceasca de smantana, 4.606 calorii; 2 litri de soda, 800 calorii; 8 portii de inghetata de vanilie ,2080 de calorii; o prajitura mica, 1.200 de calorii.

Total: 21.962 de calorii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dierta ingrasare, #dietra calorii, #cea mai grasa femeie , #incredibil