2014 - inceputul sau sfarsitul omenirii?

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 16:26
6316 citiri
2014 - inceputul sau sfarsitul omenirii?

Profesorul Nicholas Boyle de la Universitatea Cambridge considera ca 2014 este anul hotarator pentru viitorul economic, politic si religios al omenirii.

Criza economica cu care se confrunta toate statele lumii nu este decat inceputul unor serii de evenimente hotaratoare pentru viitorul omenirii, precizeaza astfel Daily Galaxy.

Conform datelor oferite de savantul britanic, anul 2014 este anul in care deciziile care se vor lua din partea liderilor mondiali fie vor arunca lumea intr-un haos general, fie vor marca iesirea dintr-o criza deja resimtita la nivel global.

In noua sa carte "Cum sa supravietuim urmatoarei creze mondiale", profesorul britanic a folosit ca argumente situatii politico-economice similare din ultimele cinci secole. Concluzia la care a ajuns este: "ori vom merge spre mai rau, ori spre mai bine".

Profesorul Nicholas Boyle vede SUA ca principal arbitru in stabilirea viitorului umanitatiii spunand ca "alegerile pe care guvernul Statelor Unite ale Americii le vor lua ne vor condamna la un viitor al violentei si saraciei sau vor marca inceputul unei ere globale a colaborarii intre state si a pacii globale".

Studiile si analogiile din cartea profesorului Nicholas Boyle sunt axate pe cinci modele directii pregnante, acestea fiind: deciziile luate la nivel global, cu precadere cele din anul 1815, dupa Congresul de la Viena, anul 1914, si cele doua razboaie mondiale catastrofale si ascensiunea Germaniei din secolul XX.

Profesorul precizeaza ca "puternica ascensiune a Germaniei dupa 1910 este identica cu cea a Chinei din prezent".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Nicholas Boyle 2014, #2014 an decisiv, #urmatoarea criza mondiala , #inedit