Barbati celebri care s-au nascut femei (Galerie foto si Video)

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 16:54
12124 citiri
Barbati celebri care s-au nascut femei (Galerie foto si Video)
Foto: Oddee

Sunt cunoscuti, talentati si unii chiar simpatici, ar putea spune unele reprezentante ale sexului frumos, insa cu totii au ceva in comun: s-au nascut femei.

Oddee a facut o selectie a celor mai cunoscuti transsexuali.

Balian Buschbaum s-a nascut in 1980 si avea numele de Yvonne Buschbaum. Cariera sa a fost una de succes, fiind cel mai bun saritor in lungime de sex feminin din Germania. In 2007 si-a anuntat retragerea din cauza unei leziuni, dar si dorinta de a-si schimba sexul. In 2008 si-a schimbat numele si a suferit o interventie chirurgicala.

Buck Angel este un producator de filme pentru adulti si un simbol pentru comunitatea LGBT (a minoritatilor sexuale), a lesbienelor, gaylor, bisexualilor si transgenderilor. In prezent este avocat, educator, scriitor si isi conduce propria companie de productie.

Loren Rex Cameron este un fotograf american, autor si activist transsexual. Opera sa este formata din portrete si autoportrete in care apar trupurile unor lesbiene sau trasnssexuali.

Ian Harvie este un actor de stand-up comedy din America. Adesea isi face materialele pentru spectacole inspirandu-se tocmai din orientarea sa sexuala. Si el este foarte cunoscut in comunitatea LGBT, dar si pentru faptul ca a colaborat de foarte multe ori cu Margaret Cho.

Nascut in Canada in 1979 drept Lilia Silveira, Lucas Silveira a ajuns sa fie cunoscut drept primul transsexual care a facut parte dintr-o trupa rock si care a semnat cu o importanta casa de productie. Silveira este vocalist, chitarist si compozitor pentru The Cliks.

Rocco Kayiatos, cunoscut drept Katastrophe, este un cantaret de hip-hop si rap, dar si un producator muzical. Se crede ca el ar fi primul transgender care a cantat hip-hop.

Thomas Beatie este deja celebru in toata lume,a dupa ce a ajuns "primul barbat insarcinat". De fapt, el s-a nascut femeie si acest lucru i-a permis sa poarte o sarcina.

Andreas Krieger este un alt cunoscut sportiv german, dar care a ajuns barbat abia dupa retragere. Deoarece lua mereu steroizi, a ajuns ca la un moment dat sa se poarte si sa arate mai mult ca un barbat decat ca o femeie, iar in 1997 a facut si operatia de schimbare de sex.

Si sa nu uitam de Chaz Bono, fiica devenita fiu a lui Cher.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#barbati transsexuali, #transsexuali celebri, #barbati nascuti femei, #barbati celebri nascuti femei , #inedit