Biserica scientologica si-a facut buncar in desert, pentru extraterestri

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 09:10
6591 citiri
Biserica scientologica si-a facut buncar in desert, pentru extraterestri
Foto: Daily Mail

Ascunsa la aproximativ 48 de kilometri de cel mai apropiat oras, o baza secreta a Bisericii Scientologice se afla in plin desert intr-un buncar subteran. "Catedrala extraterestra", cum a fost numita de jurnalisti, se gaseste in New Mexico si rezista unui atac nuclear.

Simbolurile uriase gravate in plin desert sunt un mesaj de bun venit pentru extraterestri, facut de Biserica Scientologica, potrivit Daily Mail.

Reporterul BBC John Sweeney a cercetat acest loc pentru noua sa carte. "Catedrala extraterestra" are o baza uriasa subterana, ascunsa adanc in desertul New Mexico, Statele Unite. Imensul buncar a fost construit in anul 1980 si este suficient de rezistent pentru a face fata unui atac nuclear.

In interiorul incaperilor din subteran se afla si niste casete de titan cu textele originale ale fondatorului bisericii L.Ron Hubbard. Acestea se gasesc pe discuri de aur.

Un articol publicat de catre ziarul britanic The Sun arata cum Sweeney a vizitat buncarul si a intervievat fosti membri ai Bisericii Scientologice.

Sweeney a discutat cu Kirsty Alley si Juliette Lewis in anul 2007. "Cred ca este ceva foarte ciudat referitor la o biserica daca aceasta construieste o catedrala enorma, dar apoi se ascunde departe de toata lumea".

"Ceea ce ma preocupa este ca Scientologia afirma ca vrea un statut religios in Marea Britanie. Dar regulile religiilor noastre trebuie sa fie deschise si oneste in legatura cu credintele lor.

Acest loc (din desert -n.red.) este o dovada fizica a faptului ca ei cred in extraterestri. As vrea sa-i vad pe Tom Cruise si John Travolta cum explica ei de ce ascund acest loc de oameni", au spus sursele citate.

Simbolurile din desert, vazute de sus, apar ca doua cercuri care se intrepatrund, iar in centru au doua diamante.

"In secolul al XXI-lea, toata lumea are dreptul sa creada in ceva sau in nimic. Dar nu tot ce se pretinde a fi o religie este o religie. Ar putea fi, de exemplu, un cult de spalare a creierelor", au conchis sursele citate.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#baza secreta Biserica Scientologica, #buncar desert Biserica Scientologica, #catedrala scientologica New Mexico, #Tom Cruise Biserica Scientologica , #inedit