Ce minuni poate face berea in casa

Luni, 15 August 2011, ora 22:54
8974 citiri
Ce minuni poate face berea in casa
Foto: Fox News

Berea este buna sa iti uzi gradina cu ea si sa scapi de gandaci. Ea te poate ajuta sa defaci un surub ruginit.

Pe langa faptul ca potoleste setea, berea mai poate fi folosita in casa in multe alte scopuri. Unele sunt de-a dreptul neasteptate, iar eficienta ei este uimitoare. Poti folosi o bere mai ieftina, care se poate cumpara in recipient mare, scrie Fox News.

Melci si daunatori de gradina

In cazul in care ai melci nepoftiti in gradina, poti pune seara bere in mai multe farfurii. Toti vor veni si se vor ineca in ea, atrasi de mirosul puternic. Pana se evapora, ea poate fi folosita pentru a scapa de daunatorii pe care ii ai in gradina. Berea este buna si pentru a-ti uda florile si legumele din gradina cu ea, bineinteles, in cazul in care ai putine.

Albine, viespi si insecte

Daca pui bere in locurile in care acestea se gasesc, le vei ademenei, dar problema se va rezolva doar temporar, caci doar le vei tine la distanta.

Este vorba de locurile din afara casei, din jurul gratarului, de exemplu. De asemenea, un pahar cu bere acoperit cu o folie (in care faci o gaura), este un bun mijloc de a scapa de insectele minuscule din camara si bucatarie.

Gandaci de bucatarie

Trebuie sa pui o bucata de paine inmuiata in bere intr-un borcan. Pe marginea acestuia se pune vaselina. Gandacii vor intra in borcan, dar nu vor mai putea iesi din el.

Petele de pe haine

Daca iti patezi hainele cu cafea sau ceai, pune zona patata in bere. Las-o putin acolo si apoi curata cu o carpa curata. Apoi vei spala cu apa si sapun, iar rezultatele vor fi cele mai bune.

Stralucirea mobilei si a bijuteriilor

Poti sterge suprafele de lemn cu o carpa inmuiata in bere. Ele isi vor pastra straluirea si culoarea naturala. Si bijuteriile din aur lasate in bere si clatite apoi isi vor recapata stralucirea de demult.

Impotriva ruginei

Daca ai undeva un surub care a ruginit, atunci berea turnata peste locul respectiv il va face sa se desfaca mai usor.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#bautura alcool bere casa, #gratar gradina fructe legume, #gandaci bucatarie daunatori , #inedit