Cele mai ciudate case

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 07:36
10955 citiri
Cele mai ciudate case

Sunt oameni pentru care a avea o casa inseamna altceva decat pentru marea majoritate a oamenilor. Plecand de la idei indraznete, cele mai ciudate case din lume sunt speciale si mai ales inedite.

Au forme cu totul aparte, sunt construte din materiale deosebite si neconventionale, fata de cele traditionale, din care restul oamenilor si-au facut locuintele.

Toti proprietarii caselor ciudate sunt, fara exceptie, niste vizionari, si sutin ca locuintele lor speciale le ofera tot confortul de care au nevoie. Mai mult, casele ciudate, le-au adus si celebritatea.

Unele dintre aceste case au fost vandute pentru sume cu mult mai mari dacat investitia facuta in constructia lor. Cea mai mare parte din bani in plus, o reprezinta ideea.

Galeria completa a caselor speciale si ciudate o poti vedea pe Yahoo green .

Casa bila: Casa bila este construita din lemn, si a fost facuta de un cupul de canadieni in Columbia Britanica, foarte aproape de plaja. Casa are o singura incapere, este agatata cu cabluri de copaci si se misca atunci cand bate vantul.

Casa balonease: Aceasta casa, careia i se mai spune Castelul de balonase, se afla in Franta si a fost conceputa de un designer care refuza materialele traditionale. Este o structura alveolara, cu o forma speciala, facuta din materiale neconventionale. Ecologica si practica spun cei care locuiesc in aceasta casa, balonasele locuibile sunt vesele si cu totul deosebite.

Casa cilindru: Casa cilindru este facuta intr-un siloz de cereale dezafectat. Este o casa speciala si foarte sclipitoare, care se afla in Utah, SUA. Casa a fost terminata in 2006 si din acel moment a fost permanent locuita. A suferit cateva modificari, in sensul ca silozului original i s-a pus un balcon, iar spatiul din interior, foarte generos, a fost impartit in doua etaje.

Casa cochilie: Casa se afla in Mexico City si a fost terminata in 2006. Are forma unei cochilii de melc si este facuta din materiale neconventionale, naturale, care nu au suferit nici o prelucrare ulterioara. Este foarte colorata, iar fatada are un mozaic vesel. Casa a fost conceputa de arhitectul Javier Sensonian si este exemplificarea teoriei lui, despre "Arhitectura organica".

Casa din otel: Este o casa speciala facuta din sticla si otel, care este imbracata intr-o cochilie de lemn care se poate deplasa dea lungul peretilor de sticla. Casa se acopera si se descopera in doar sase minute. Este o minune a tehnicii si se afla in Suffolk, in Marea Britanie.

Casa din munte: Este o casa ecologica, in Colorado, SUA. Casa combina tehnica si modernismul cu cele mai vechi detalii arhitecturale. Este prietenoasa, frumoasa si foarte comoda.

Casa Nautilus: Este o casa care pare si animal si masina in acelasi timp. Se afla in Texas si a fost construita in 1974, fiind una din primele case "altfel" din lume. Casa este proprietatea arhitectului Robert Bruno.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cele mai ciudate case, #case materiale ciudate, #locuinte ciudate, #stil ciudat arhitectura , #inedit