Cele mai ciudate servicii de pe piata

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 12:15
6562 citiri

Esti obisnuit sa platesti taxiul pe care il iei catre locul de munca, firma de curatenie care iti face ordine in casa, facturile de la electricitate si diverse alte servicii.

Totusi, exista anumite servicii la care pana acum nu te-ai gandit, neavand habar ca exista, solicitate insa nu de putini oameni, cu costuri deloc scazute, conform Odeee:

1. 60 de dolari pe ora pentru a tine in brate

Imbratisatul si tinutul in brate obisnuiau sa fie un act de tandrete intre apropiati, dar Jacqueline Samuel, de 29 de ani, din Penfield, le-a transformat intr-o afacere.

Ea a deschis "The Snuggery", unde o sesiune de imbratisat "profesionist" dureaza 90 de minute, putand avea loc chiar in casa clientului.

2. Angajat pentru a da palme la serviciu

Ca multi alti oameni, Maneesh Sethi este distras de Internet la locul de munca, iar productivitatea lui are de suferit din aceasta cauza. El are, insa, o solutie unica pentru aceasta problema: a angajat pe cineva sa-i dea cate o palma de fiecare data cand se abate de la munca.

Productivitatea lui a crescut de la 38% la 98% de cand plateste un profesionist in ale concentrarii.

3. Niponii si saloanele de curatat in urechi

Japonezii asociaza curatatul urechilor cu vremurile cand erau copii, asa ca le face placere sa se relaxeze astfel pentru cateva minute si sa-si aminteasca de momentele cand stateau cu capul in poala mamei.

Multi spun ca se intampla sa si adoarma in timpul acestor sesiuni, atat este de relaxant.

Femeile care vor sa invete cum sa faca acest lucru trebuie sa urmeze cursuri speciale, caci nu e simplu sa indepartezi exact cantitatea optima de ceara din urechi, nici mai mult, nici mai putin, astfel incat canalul auditiv sa fie protajat si lubrifiat.

4. 100 de dolari pe ora pentru ca menajere dezbracate sa-ti curete casa

Daca ai avut vreodata fantezii cu menajere sexy, este momentul sa te muti in Texas, caci acolo exista un serviciu apropiat dorintelor tale. Pentru 100 de dolari pe ora, menajere dezbracate iti vor face ordine in casa.

Afacerea a fost demarata de Melissa Borrett, iar pentru 50 de dolari in plus, poti sa comanzi 2 menajere topless.

5. Bunicute de inchiriat

Aceste servicii sunt disponibile in Texas si Virginia. Compania pune la dispozitie femei inaintate in varsta pentru a avea grija de copii, functionand dupa zicala "Cine nu are batrani sa-si cumpere".

6. Serviciu online care iti aminteste sa-ti tunzi parul din nas

Unii oameni, in special barbatii, au probleme cu parul din nas, care uneori creste mai mult decat ar trebui. Acum exista, insa, un serviciu online care sa-ti aminteasca sa rezolvi aceasta problema din timp, astfel incat sa nu ajungi in situatii jenante.

7. Angajat sa stea la coada

Oamenii din Washington DC sunt ingroziti de statul la cozi interminabile, asa ca exista alternativa de a angaja persoane care sa stea la coada in locul lor.

Potentialii clienti trebuie doar sa intre pe Linestranding.com si sa ofere informatii legate de locul unde angajatul trebuie sa se pozitioneze la rand.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#servicii ciudate platite, #servicii inedite lume, #platit imbratisari afacere, #platit curatat urechi afacere, #afacere menajere dezbracate, #idei inedite afaceri , #inedit