Cele mai emotionante momente din fata altarului (Galerie foto & Video)

Duminica, 31 August 2014, ora 23:14
5574 citiri
Cele mai emotionante momente din fata altarului (Galerie foto & Video)
Foto: Oddee

Momentul in care recunosti, in fata lui Dumnezeu, ca in afara de parinti mai este cineva la fel de important in viata ta, un barbat pe cale sa-ti devina sot, este un moment unic.

Iar cand la ceremonie intervin si alti factori neasteptati, deja situatia devine extrem de emotionata. Oddee a adunat cateva astfel de exemple, unul mai tulburator decat altul.

In urma cu un an, Stevie Beale a mers spre altar, la sapte ani de cand un accident de masina a imobilizat-o intr-un scaun cu rotile.

A mers spre altar si catre cel care urma sa-i devina sot, Jared VanAusdale, de 34 de ani, impreuna cu un ajutor, tatal si cel care se ocupa de recuperarea sa.

Pentru mireasa in varsta de 24 de ani, nunta a insemnat o victorie personala. Acea zi a fost si prima in care mirii au dansat impreuna.

Augie Nieto, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (ALS) in urma cu 10 ani. In tot acest timp, si-a pierdut abilitatea de a merge, de a-si misca bratele si chiar de a vorbi. Cu toate acestea, si-a dorit enorm sa-si conduca fiica la altar in ziua ce amare. In iulie 2014, a reusit.

Cu ajutorul unui dispozitiv si a doua persoane, una manevrandu-i picioarele, "calcand" practic, pentru el, a fost langa fiica sa in momentul atat de special din viata sa.

Zambetul tatalui, din inregistrare, spune mai mult decat o pot face cuvintele.

Cu totul altfel de emotii au incercat-o pe mireasa australiana Branka Delic, in ziua cea mare. Fan declarat Bon Jovi, aceasta a fost dusa la altar chiar de solistul trupei. Ceremonia a avut loc intr-o capela din Las Vegas, aceeasi unde rockerul s-a casatorit cu iubita sa din liceu, Dorothea, in urma cu 24 de ani.

Jon Bon Jovi, surpriza uriasa pentru o fana, in ziua nuntii (Video)

Inainte de nunta, tanara a pornit o petitie online, pentru a-l convinge pe Jon Bon Jovi sa o conduca la altar. Nu credea, insa, ca visul i se va implini.

Cantaretul a venit insa la nunta, iar ulterior i-a facut urari si online, pe Twitter, postand o fotografie de la ceremonie: "Felicitari! Tu si Gonzalo sa aveti o viata plina de fericire, iubire si amintiri impreuna - Intotdeauna (Always - referire la unul dintre hiturile sale - n. red.) ".

In 2013, Fred Evans, din Hot Springs, Arkansas, isi revenea dupa un dublu transplant de plamani. A fost insa diagnosticat cu cancer. Medicamentele pe care le lua pentru ca organismul sau sa nu respinga noile organe l-au slabit, facand ca pacinetul sa nu poata urma sedinte de chimioterapie. I s-au dat doar cateva luni de viata.

Cum doua dintre fiicele sale, Gracie si Kate, inca nu erau maritate, iar cel mai mare vis al tatalui era sa le conduca la altar, s-a organizat o ceremonie simbolica, in care Fred sa-si poata indeplini dorinta.

La finele ceremoniei, Fred si-a susprins propria sotie, anuntand ca doreste sa-si reinnoiasca juramintele. Zis si facut. La putin timp dupa aceea, a murit.

Lucy Morris, in varsta de 29 de ani, domnisoara de onoare, nu a vrut sa-si dezamageasca sora, in ziua casatoriei sale, 27 aprilie 2014, asa ca s-a achitat de indatorire chiar daca in ziua nuntii s-a trezit cu contractii si dureri.

Deja trecuse peste momentul in care ar fi trebuit sa nasca cu o saptamana. A marturisit ulterior ca a trecut prin momente de agonie, singura sa dorinta fiind sa nu i se rupa apa pana in momentul in care mirii isi spuneau juramintele. "Am vrut sa o vad cand spune 'da' si sa nu fiu eu in centrul atentiei, nascand".

Imediat dupa ce si-au spus juramintele, Lucy a fost dusa la spital, unde a nascut o fetita de toata frumusetea, Iggy.

Mireasa Arianna Dubovik a vrut sa faca ziua casatoriei si mai speciala, asa ca in drum spre altar a cantat melodia "Look At Me", a lui Carrie Underwood. Nici mirele, nici cei prezenti nu si-au putut stapani lacrimile.

Jim Zetz, in varsta de 62 de ani, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic si stia ca nu va ajunge sa-si vada fiica, in varsta de 11 ani, mireasa. Asa ca in aprilie 2014, el si sotia lui au organizat o nunta simbolica pentru fata lor, chiar de ziua ei.

S-au facut cadouri, au existat flori, chiar un inel si o rochie alba.

Trei luni mai tarziu, tatal "miresei" murea.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#nunti speciale, #nunti emotionante video, #nunti emotionante foto , #inedit