Cele mai minunate slujbe din lume

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 18:08
4458 citiri
Cele mai minunate slujbe din lume
foto: oddee

Te-ai gandit vreodata care este cea mai minunata slujba din lume si cum ar fi sa fie chiar a ta? Probabil ca nici persoanele ce le au nu s-au gandit inainte cu mult timp la ceea ce vor ajunge sa faca peste ani si ani.

Daca vrei sa afli care sunt acestea, citeste mai jos.

De departe, cea mai interesanta, minunata si relaxanta slujba din lume este cea de ingrijitor de insula, aminteste Oddee. Ben Southall, in varsta de 34 de ani, a batut alti 35.000 de participanti din toata lumea, pentru a fi ingrijitor de insula. El trebuie sa inoate, sa exploreze si sa se relaxeze pe insula Hamiltorn si apoi sa scrie pe un blog pentru a promova zona. In plus, este si platit pentru acest lucru cu 111.000 de dolari pentru sase luni.

Acum locuieste intr-o vila cu trei camere, cu piscina. Inainte de a primi slujba, a trebuit sa petreaca patru zile pe insula de proba, timp in care a facut scufundari si s-a relaxat la spa.

Paturile din hotelurile de lux sunt foarte comode, insa stiai ca exista si cineva care le testeaza? O studenta de la Universitatea Birmingham a aterizat pe jobul viselor ei, la propriu. Dormitul la locul de munca si intinsul nu vor mai fi o problema, pentru ca ea o face in paturi de lux si este si platita pentru acest lucru. Roisin Madigan, in varsta de 22 de ani, castiga 1.000 de lire sterline pe luna pentru a dormi zilnic in paturi luxoase.

Tommy Lynch calatoreste foarte mult, insa acesta nu este o problema pentru el, mai ales ca jobul sau inseamna distractie la maxim. Slujba sa este sa testeze toboganele din statiunile de vacanta. Acesta a fost recrutat pentru a identifica cele mai bune piscine.

Stiati si ca exista prostituate de lux, nu? Dar ca exista cineva care le si testeaza, stiati? Daca nu, aflati acum. Jaime Rascone, Dj si model, a primit o oferta din partea unei doamne sa o ajute intr-o ultima parte a interviurilor unor fete. Ce trebuie sa faca? Sa le testeze la pat.

O alta munca ce nu necesita foarte mult stres este cea de degustator de vin. Imagineaza-ti ca zilnic primesti acasa sute de soiuri de vin din care trebuie sa gusti si sa mai primesti si 10.000 de dolari pe luna pentru asta. In aceeasi categorie se poate incadra fara probleme si persoana ce testeaza dulciurile.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#slujbe minunate, #cele mai bune slujbe , #inedit