Cele mai trasnite previziuni pentru 2012

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 20:37
4456 citiri
Cele mai trasnite previziuni pentru 2012

Fiecare sfarsit de an aduce previziunile sale pentru anul viitor, de la unele din cele mai serioase, bazate pe probabilitati, pana la altele, care mai de care mai trasnite.

2012 nu face exceptie, iar publicatiile din Occident s-au intrecut in a le enumera pe cele mai importante dintre ele. Curios, majoritatea au legatura cu sfarsitul lumii.

Poate cea mai cunoscuta profetie "trasnita" pentru 2012 e deja arhicunoscutul "sfarsit al lumii", pe care multi, mai ales adepti ai miscarii New Age, il vad profetit de calendarul mayas. Cum se va intampla asta? Printr-o ciocnire intre Terra si inca inexistenta planeta Niburu, informeaza Fox News.

Aceeasi sursa da ca sigure si alte lucruri - credinta oamenilor in descoperiri misterioase. Prima va fi ca oamenii vor continua sa-l caute pe Yeti in Asia, iar oamenii din America de Sud, pe monstrul Chupacabra. Mai mult, in toata lumea oamenii vor fi convinsi ca au vazut din ce in ce mai multe OZN-uri.

Intre timp, site-urile "conspirationiste" vin cu o teorie alternativa pentru sfarsitul lumii in 2012 - acesta nu va veni printr-o ciocnire cu o planeta, ci printr-o furtuna solara care va distruge totul cand se va porni. Adeptii acestei teorii pretind ca si NASA spune asta - lucru usor de verificat ca fiind neadevarat - dar si ca o misterioasa noua carte a lui Nostradamus o confirma.

Cum am mai putea sfarsi in 2012? Printr-o inversare a polilor magnetici ai Pamantului, zice-se pe acelasi Internet.

Ce se intampla cu sfarsitul lumii pronosticat de pastorul american Harold Camping pentru 21 mai, "reprogramat" apoi pentru octombrie, care, din cate vedem uitandu-ne unii la altii, nu s-a intamplat? Vestea buna e ca nu vom avea o noua reprogramare pentru 2012, iar Camping, in varsta de 90 de ani, s-a retras din viata publica si nu mai face predictii. Deocamdata.

Publicatia Sun Journal a mers chiar mai departe si a apelat la un medium pentru a afla ce se va intampla in 2012. Vicki Monroe pe numele ei, se pare chiar adevarat, a venit din start cu o predictie pe care unii o asteptau cu sufletul la gura.

Anume, ca lumea nu se va termina, totusi, in 2012. Usurare. Apoi, ea continua si spune ca anul 2012 va fi unul mult mai bun, mai ales pe plan economic. De ce ar fi trasnita o asemenea profetie? Din simplul motiv ca Monroe o stie de la spirite. Din sursa sigura, asadar. Putem deci sa credem si alte lucruri pe care ele le vad si i le spun acesteia - cancerul in faza terminala se va putea vindeca si vom descoperi o noua masa de uscat. Pe Pamant sau in mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#profetii 2012, #sfarsitul lumii 2012, #previziuni trasnite 2012 , #inedit