Disparitii misterioase in Triunghiul Bermudelor (Video)

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 22:00
14046 citiri
Disparitii misterioase in Triunghiul Bermudelor (Video)
Foto: 2leep

Triunghiul Bermudelor, regiunea situata intre Miami, insulele Bermude si San Juan din Porto Rico a ramas o zona plina de mistere nerezolvate.

Dintre acestea enumeram cazurile de disparitii ale navelor USS Cyclops si Sulphur Queen sau ale celor cinci avioane militare ale celebrului Zbor 19.

Aici, in Oceanul Atlantic de Nord un numar mare de avioane si nave au disparut in circumstante misterioase, scrie 2leep.

Va prezentam mai jos patru intamplari bizare petrecute in triunghiul Bermudelor, care au ramas inexplicabile.

1. In data de 28 decembrie 1948, capitanul Robert Lindquist a decolat din San Juan, Puerto Rico impreuna cu alti doi membri ai echipajului si 29 de pasageri, avand ca destinatie Miami din Statele Unite.

Atunci cand avionul s-a aflat la aproximativ 80 de kilometri de Miami, Lindquist a cerut instructiuni de aterizare controlorilor de zbor. Apelul venit de pe aeroportul Miami a ramas fara raspuns. Avionul nu a mai fost vazut niciodata, fiind dat disparut.

2. Nava Sulphur Queen a fost initial un tanc petrolier, insa a fost reprofilata pentru transportul sulfului. Pe 3 februarie 1963, nava a trimis un mesaj radio potrivit caruia ea se gasea la o distanta de 370 de kilometri de orasul New Orleans din statul american Louisiana.

Apoi nava a disparut pur si simplu. Nu a mai venit niciun mesaj SOS sau de alta natura. Doua saptamani mai tarziu, bucati dintr-o barca, o vesta de salvare si o vasla rupta s-au gasit pe o plaga din Florida.

3. Un mister fascinant din Triunghiul Bermudelor il constituie disparitia navei USS Cyclops, care reprezinta cea mai mare pierdere umana pe care a avut-o Paza de Coasta din Statele Unite.

In martie 1918, nava a disparut in Triunghiul Bermudelor, avand la bord un numar de 309 de membri ai echipajului. De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre acesta. S-a declansat o operatiune de cautare, dar nu a fost gasit niciun indiciu.

4. Unul dintre faimoasele mistere ale Triunghiului Bermudelor il reprezinta disparitia avioanelor Zborului 19. Pe 5 decembrie 1945, cinci avioane militare americane efectuau zboruri de antrenament.

Pilotii au raportat aparitia unor fenomene misterioase. "Nu putem gasi vestul. Totul e dat peste cap. Nu putem fi siguri de nicio directie. Totul pare ciudat, chiar si oceanul".

Zborul 19 a disparut pentru totdeauna si nu a mai fost gasit vreodata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#disparitii misterioase triunghiul bermudelor, #disparitii Triunghiul Bermudelor video, #mistere nerezolvate Triunghiul Bermudelor, #disparitia Zborului 19 video , #inedit
Comentarii
Poza andreicri
andreicri
rank 5
Poza asterix
asterix
rank 3
guvernul ponta este in aceeasi situatie