Modul incredibil in care o femeie si-a anuntat sotul ca divorteaza

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 17:53
4941 citiri
Modul incredibil in care o femeie si-a anuntat sotul ca divorteaza

O britanica furioasa dupa ce a aflat ca sotul o insala a gasit o modalitate de a-si face barbatul sa sufere la randul sau. Pe langa faptul ca a decis sa divorteze, a facut anuntul in mod public, alegand sa posteze mesajul catre barbatul sau chiar pe un bar din vecinatatea casei lor.

Astfel, deasupra usii localului Noah's Yard din Swansea a fost postat mesajul: "Paul, divortez de tine", relateaza Daily Mail.

Mesajul mai este completat de o afirmatie menita sa infurie sotul infidel: "Apropo, pastrez cainele", dupa cum se poate vedea si in fotografiile publicate de tabloid.

"Eram suparata si furioasa si am vrut ca toata lumea sa vada", a declarat ea pentru Evening Post. "Cand am aflat (ca ma insela - n. red.), am trecut printr-o serie de emotii. Eram nervoasa si am vrut sa-l fac sa plateasca", a explicat femeia.

Victima care a reusit sa se razbune a dorit sa ramana anonima.

Hotararea a fost luata dupa ce femeia a intrat sa bea ceva. A decis atunci, ranita in propriul orgoliu, ca trebuie sa i-o plateasca barbatului cu care era casatorita de ani buni. "Sunt absolut devastata si trec printr-un moment foarte dificil acum", a recunoscut femeia inselata. "Multi dintre prieteni si familia au vazut mesajul si ma sprijina", a mai spus ea.

Cat despre puterea terapeutica a mesajului, se pare ca aceasta exista: "M-am simtit un pic mai bine", a marturisit femeia, pentru care a insemnat mult faptul ca a putut face public numele sotului tradator.

Sotul, Paul, a fost anuntat de arborarea mesajului printr-un SMS. La vederea acestuia, barbatul s-a umplut de furie, relateaza sursa.

Barul care a fost de acord sa posteze mesajul la vedere face astfel de servicii in mod curent, chiar daca in mod normal e vorba de sloganuri de incurajare pentru echipele sportive. Patronul sau a recunoscut ca acesta este cel mai ciudat mesaj de pana acum, care e posibil sa lanseze o moda.

Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
#mesaj divort bar Anglia, #barbat anuntat divort mesaj bar, #femeie divortat mesaj bar , #inedit