Povestea neobisnuita a unui barbat, tata a peste 50 de copii

Duminica, 05 Mai 2013, ora 08:37
4628 citiri
Povestea neobisnuita a unui barbat, tata a peste 50 de copii
Foto: Daily Mail

Gennadij Raivich, un doctor originar din Noua Zeelanda si care locuieste in Marea Britanie a devenit tata a numai putin de 49 de copii, dupa ce mai multe cupluri si femei singure l-au contactat in vederea donarii de sperma.

De ani de zile, profesorul Raivich doneaza sperma prin intermediul unor site-uri fara licenta, potrivit, Daily Mail.

Pentru unele femei, doctorul Reivich in varsta de 50 de ani este un erou, deoarece ele si-au putut indeplini visul de a deveni mame. Reivich, care este casatorit si are trei copii, se estimeaza ca este tatal a altor 49 de copii.

El si-ar fi putut continua activitatea prin intermediul site-urilor, dar in luna martie el a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune sexuala. Politia a anchetat cel putin trei femei, dintre care una se pare ca este insarcinata cu copilul lui Reivich.

Doctorul lucreaza la University College din Londra, fiind expert in medicina. In timp ce detectivii isi continua investigatiile, doctorul a fost eliberat pe cautiune, el nefiind inca acuzat de vreo infractiune. Nu exista nicio dovada ca profesorul Reivich a oferit inseminare naturala.

Arestarea sa a ridicat problema pericolelor ascunse ale donarii de sperma privata din Marea Britanie, un proces nereglementat si care se desfasoara in spatele usilor inchise, prin intermediul site-urilor ilegale.

Reivich este nascut in Noua Zeelanda si a crescut la Lower Hutt in apropierea orasului Wellington. Apoi, si-a petrecut copilaria in mai multe tari, Australia, Grecia si Israel. El s-a stabilit in Germania, unde a absolvit medicina, iar ulterior s-a mutat in Marea Britanie in anul 2001 pentru a lucra la un department de obstetrica si ginecologie.

Femeile care isi doresc copii apeleaza la un donator, in timp ce numerosi barbati din Marea Britanie isi ofera sperma doar prin decontarea cheltuielilor de transport.

Pericolul folosirii acestor site-uri sunt evidente. Ele servesc unei lumi medicale subterane, oferind intalniri riscante cu straini. Unele site-uri ofera donarea de sperma pentru inseminarea artificiala, dar altele propun inseminarea naturala.

In conformitate cu legislatia britanica, oamenii doneaza sperma numai prin clinici autorizate.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#barbat tata 49 copii, #britanic donator sperma, #doctor britanic donator sperma , #inedit