Prezicerile oracolului hindu din Kakatapur, pentru 2011

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 22:17
12539 citiri
Prezicerile oracolului hindu din Kakatapur, pentru 2011

Cunoscutul oracol hindu Akashwani, Baba Buddhanath Das, din oraselul Kakatapur, Orissa, India, e extrem de ocupat la inceputul fiecarui an, cand mii de turisti, majoritatea europeni si australieni, se opresc pentru a primi prezicerile pentru anul nou.

Baba Buddhanath Das, in varsta de peste 100 de ani, carunt, firav, dar plin de voiciune, se bazeaza pe asistentii lui de incredere, Amareshwara Gupta si Mishra Gupta, doi frati gemeni, in varsta de peste 80 de ani, care si-au petrecut toata viata in ucenicie la acest mare calugar.

Fiind asa de batran, Baba Buddhanath Das nu poate primi mai mult de 80 de vizitatori pe zi. Restul vizitatorilor, care pot numara, in decembrie si ianuarie, peste 50.000 de persoane, sunt asistati de cei doi calugari gemeni, care au cate doi "ucenici".

Prezicerile nu costa nimic, dar orice donatie, in bani, haine sau alimente este binevenita. Calugarii folosesc niste "farfurii" de cupru, argint si bronz, ca vehicule de comunicare cu lumea spiritelor, prin care Dumnezeu transmite raspunsul la intrebarile pelerinilor.

Calugarii nu permit camere de televiziune, aparate foto sau de inregistrat sunetul, dar nu au nimic contra reporterilor care iau note scrise de mana si uneori "fura" fotografii.

Ziarul local, Orissa Times, publica, reportaje interesante, reproducand unele predictii:

Unui fermier australian: "Ploaie multa, multa, dupa care vine o seceta fierbinte, fara hrana la animale, foamete si foc. Serpii cei mai veninosi vor cauta adapost in casa ta. Fii precaut."

Unui marinar sarb: "Cutremure si vijelii vor schimba albia de varsare in mare a celui mai mare rau de acolo. In loc sa mearga, ca acum, spre rasarit, va merge spre sud. Veti pierde tot ce ati putut economisi pana acum, dar veti fi fericiti cu o viata mai simpla."

Unui englez: "Daca nu va trimiteti musafirii spre locurile de unde au venit, ei or sa va fure averea, or sa va distruga casa si or sa va necinsteasca femeile. Aveti de platit pacatele parintilor vostri."

Unui mexican: "Anul care a trecut a fost rau, dar acesta care vine va fi si mai sangeros. Nu va intoarceti acasa daca vreti sa mai traiti. Pacea si armonia au murit in tara dumneavoastra."

Unui german: "Daca veti continua sa credeti ca toti vecinii va sunt inferiori, musafirii va vor da afara din casa si va vor ucide copiii. Fiti mai intelegatori si incercati sa beti apa din alte tari, din moment ce v-ati otravit-o pe a dvs."

Unui bulgar: "Marele rau care va desparte de vecini ar putea seca de tot, in anul care vine. Continuati sa aveti afectiune pentru toti vecinii, pentru ca numai asa veti putea supravietui. Impreuna.

Unui japonez: "Chiar daca ar ploua cu bani, tot nu v-ati simti cu buzunarele suficient de pline. Nu bani va trebuie, ci pace in suflet. Respectati natura, pentru ca faceti parte din ea."

Unui francez: "Simt ca esti nemultumit de locul tau in viata si te gandesti sa te muti in alta tara. India nu este pentru tine. Nu vei gasi pace aici, pentru ca pacea la noi inseamna lipsa viciilor."

Unui chinez: "Incearca sa-ti economisesti energia fizica si mintala. Indiferent cat de mult produci, daca nimeni nu-ti poate cumpara rodul muncii tale, vei muri de foame. Invata sa-ti dai cu presupusul, cand nimeni nu-ti da ceva exact. Fii politicos. Lasa-i pe altii sa cada intai."

Unui canadian: "Ti-e frica de marele tau vecin si te-ai bucurat cand a pierdut bani. Nu uita ca el te poate face sa-i imprumuti toti banii tai, fara sa stii cand ii vei primi inapoi. De aceea, nu te mai bucura de insuccesele altcuiva."

Unui polonez: "Dupa ce ai vandut tot ce ai avut, din ce o sa mai traiesti? Dai vina pe vecini, pe mestesugari straini ca lucreaza mai ieftin, dar nu te uiti in jurul tau. De ce atata risipa?"

Unui rus: "De ce te temi nu vei scapa. Secretul e sa nu te mai gandesti la tigru cand ai de mers pe jos, dar fii pregatit cu o sulita ascutita. Oamenii rai care ti-au chinuit parintii te vor si pe tine. Nu le da niciun fel de ajutor, chiar daca mor de sete."

Unui brazilian: "Pentru pace in lume nu e nevoie de guverne sau de armate. De ce-ti lasi Guvernul sa-ti ia ultimii bani? Tu ai muncit pentru ei, nu cei care numara oamenii. Spune tuturor celor ai tai sa-si pazeasca roadele muncii lor, pentru ca foametea care se va abate peste voi, in urmatorul an, va fi de neasteptat."

Unui spaniol: "Sa nu crezi niciodata ca pacatele tale se pot ierta sau se pot sterge cu bani. Calvarul tau inca n-a inceput din plin. Aminteste-ti de ce iti spun, de indata ce te intorci acasa. Totul se va schimba drastic."

Unui austriac: "Tu n-ai venit la mine sa ma intrebi ceva sincer. Tu ai fugit de frigul iernii de la tine de acasa si te uiti la traditia noastra ca la televizor. Asta-i jignitor. Intoarce-te acasa."

Citind intreaga pagina de "raspunsuri" date de oracol, nu am gasit niciun roman.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#preziceri 2011 oracol, #oracol hindu Kakatapur , #inedit
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Orice persoana cu instructie medie, poate descifra astfel stirile de la radio, dintr-un ziar sau de la tv.