Toaletele anti-sex care umilesc. Oamenii sunt de-a dreptul scandalizati!

Luni, 19 August 2019, ora 09:19
24528 citiri
Toaletele anti-sex care umilesc. Oamenii sunt de-a dreptul scandalizati!
Foto: Arhiva Pixabay

Intr-un oras de coasta din Tara Galilor urmeaza sa fie instalate toalete anti-sex. Numai ca, exact ca in zicala "unde dai si unde crapa", initiativa ajunge sa jigneasca intr-un mod la care autoritatile nu s-au gandit.

Concret, autoritatile vor inlocui toaletele din parcul Griffin, din Porthcawl, cu unele care, oficial, ar trebuie sa previna "activitatea sexuala nepotrivita si vandalismul", arata CNN. Vor costa bugetul local 170.000 de lire sterline, iar cei care le vor folosi vor plati o mica taxa, a carei valoare nu a fost inca fixata.

Pana aici, nimeni nu a avut nimic de comentat, dar cand locuitorii au auzit ca acestea vor fi dotate cu senzori de greutate, pentru a se detecta intrarea a mai mult de o persoana, si ca toaletele vor raspunde activitatilor "violente" din interior, oamenii au luat foc.

Apoi, toaletele au fost proiectate astfel incat sa nu permita celor fara adapost sa doarma in interior. Atunci cand o persoana ramane prea mult in interior, va auzi un mesaj de avertisment, iar luminile si caldura se vor opri.

Ce supara cel mai mult oamenii e podeaua, care detecteaza greutatea si tot felul de robineti care se declanseaza automat la un anumit interval de timp, spaland cabina de toaleta. Teoretic, oricine poate fi prins intr-un astfel de dus, chiar daca autoritatile ii ameninta cu aceasta surpriza doar pe cei care se angajeaza in activitati nepotrivite pentru un astfel de spatiu.

"Podele sensibile pentru detectarea a mai mult de o persoana? Care e limita de greutate? Eu clar cantaresc mai mult decat doi adolescenti!", scrie cineva. "Si ce te faci cu oamenii care au nevoie de asistenta? Trebuie sa merg in interior cu copiii mei", scrie revoltata aceeasi mamica.

"E absolut ingrozitor. Sunt o persoana cu dizabilitati, care cade mult si care, ocazional, are nevoie de asistenta. Trebuie sa ma gandesc daca voi putea sa folosesc aceste toalete fara consecinte violente si umilitoare, din cauza temerilor in ceea ce priveste morala?", se intreaba altcineva.

"Atunci cand cineva e fara adapost si suficient de disperat sa doarma in toalete publice, are nevoie de ajutor, nu de tehnologie care sa-l goneasca", comenteaza altcineva.

In ciuda criticilor, toalelete actuale vor fi demolate in octombrie si inlocuite cu cele noi, high-tech.

Vezi si Toaletele publice, un lux pentru anumite zone din Bucuresti. Iata situatia pe sectoare

A.P.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#toatele anti sex, #toalete podea greutate, #toalete previn sexul Tara Galilor , #inedit
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1
R
RASPUTEA
rank 1