Un spectator era sa ramana paralizat dupa un accident la circ (Video)

Joi, 12 Mai 2016, ora 10:31
3021 citiri
Un spectator era sa ramana paralizat dupa un accident la circ (Video)
Foto: captura video Daily Mail

Un tata din Tara Galilor care a mers cu familia la circ era sa ramana paralizat din cauza unei cascadorii la care a luat parte.

Ben Garnham a mers cu familia la circul din Caerphilly si a ajuns la spital dupa ce a fost invitat pe scena.

Barbatul in varsta de 37 de ani a urcat pe scena increzator, amuzat ca urma sa ia parte la cateva cascadorii ce aveau sa le amuze pe fiicele sale. Insa nu a banuit nicio clipa ce i se va intampla.

La un moment dat, un angajat al circului, aflat si el in scena, i-a explicat succint barbatului ce urma sa se intample. O rasucire brusca si acrobatul a fost peste el. Numai ca Garnham, luat prin surprindere si suportand greutatea acestuia, a ramas inconstient, dupa cum se poate vedea in inregistrarea postata de Daily Mail.

Initial, nimeni nu si-a dat seama de gravitatea situatiei, pana ce trei angajati ai circului nu au navalit in scena. Atunci, din public au inceput sa se auda soapte: "A murit?".

Dupa ce barbatul, DJ de meserie, a fost dus la spital de o ambulanta, circul a deschis o ancheta interna. Garnahm sustine ca nu-si aminteste decat indicatiile primite, dupa care totul s-a facut negru in fata ochilor. Cea care a filmat intamplarea e una dintre fiicele sale, Amber.

"Putea fi mult mai rau", realizeaza el acum. "Sunt recunoscator ca sunt inca aici si nu paralizat sau mort. Sper ca nu vor fi efecte pe termen lung", mai afirma el.

Departe sa se fi impacat cu cele intamplate, Garnham afirma ca la fata locului ar fi trebuit sa fie personal medical. In plus, povesteste el, a fost scos din scena inconstient. A fost mutat de angajatii circului departe de scena, desi risca sa ramana paralizat (iar recomandarile in astfel de situatii sunt ca victima sa nu fie miscata). A ramas inconstient circa 4 minute, povesteste el.

"Puteam sa am rani la coloana vertebrala si sa raman paralizat", sustine el.

Ce i s-a intamplat unei americance de 98 de ani (Video)

Garnham nu e interesat sa primeasca vreo compensatie, vrea doar ca lumea sa vada ce se poate intampla la circ. In plus, declara el, ar trebui ca fiecare circ sa aiba personal medical pregatit pentru astfel de situatii.

Cat despre circ, acesta i-a inapoiat familiei banii dati pe bilete si i-a oferit trei invitatii la urmatoarea reprezentatie, unde cascadoria nu se va mai regasi in program.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#barbat inconstient truc circ, #video barbat aproape paralizat scena truc, #accident circ video, #barbat spital truc circ Marea Britanie , #inedit