Inventii prea stanjenitoare pentru a fi folosite (Galerie foto)

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 12:33
9905 citiri
Inventii prea stanjenitoare pentru a fi folosite (Galerie foto)

Principalul tel al stiintei este acela de a ne ajuta sa ne achitam mai usor de responsabilitati, de a ne usura existenta. Vine insa un moment cand pentru o viata mai usoara nu merita sa te umilesti atat.

Iar inventiile prezentate de Cracked vin exact din acesta gama. Desi ar putea fi considerate utile, odata folosite ne-ar pune in situatii cel putin stanjenitoare.

Un prim exemplu este dispozitivul care tine pantalonii lasati (termenul este bine cunoscut de adolescentii ce poarta turul cat mai jos) insa bine fixati pe corp, astfel incat acestia sa nu cada la o miscare ce ar favoriza alunecarea lor.

Aceasta moda e una fragila - pantalonii trebuie sa stea indeajuns de jos astfel incat parintii sa se supere si sa poti impresiona ceilalti pusti de 14 ani, insa nu atat de jos incat sa risti sa-i pierzi sau sa te prezinti in fata celorlalti in lenjerie intima. Lucru complicat, insa nu si cu aceasta inventie. Site-urile care comercializeaza acest produs il numesc suspensor, dar asta ar putea induce in eroare multi eventuali cumparatori.

Daca intalnesti pe strada pe cineva purtand o sapca pe toata fata, nu te gandi neaparat ca e fan Razboiul Stelelor. Un astfel de dispozitiv nu face decat sa apere fata de soare, iar publicul tinta este cel ce nu poate dormi noaptea de frica unor boli precum cancerul de piele.

Bineinteles ca te poti feri de cancerul de piele si purtand o palarie, o umbrela sau foosind o crema cu ecran solar. Insa cei din jur nu ar mai avea de ce sa se distreze.

Aparatoarele de soare ce ascund complet fata - ajutandu-te sa treci anonim prin multime, chiar daca in jurul tau sunt numai recuperatori, iar tu datorezi sume enorme de bani - vin in mai multe variante, printre care si cea cu margini roz, pentru femei. Daca vrei, insa, sa fii incognito, poti merge chiar mai departe, luand aparatoarea de soare destinata sexului opus. Ce vei rade acum tu de ei...

Daca stai intr-o garsoniera, iar partenera ta doarme ori de cate ori tu trebuie sa scrii ceva la calculator atunci probabil ai nevoie de aceasta inventie.

Ori poate esti atat de timid si simtit la locul de munca incat nu vrei sa ranesti urechile celor din jur cu zgomotul infernal facut de taste. Si in acest caz invelitoarea pentru tastatura tie ti se adreseaza. O poti comanda de pe Internet, cautand-o (dupa ce ai pus o perna peste tastatura, ca sa nu te faci auzit si ai invatat sa scrii fara a privi tastele) cu ajutorul numelui de botez, Keyboard Quiet Cover.

In ceea ce priveste sauna portabila, aceasta nu este o inventie de sezon, putand fi gasita chiar si in revistele pentru femei din anii '60. Iar daca nu a disparut inca de pe piata, inseamna ca sunt destui cei care o cumpara.

Desi ideea de a avea o sauna acasa e una ce merita luata in considerare - asa nu vei mai fi nevoit sa stai in pielea goala la o sueta cu necunoscuti -, probabil nici tu nu iti permiti sa-ti construiesti una doar pentru ca porii tai sa fie multumiti. Asa apare in peisaj Fir-Real Sauna, ce costa numai 399 de dolari. E pretul platit pentru a te ascunde sub un material impermeabil, lasand la vedere doar capul si palmele. Macar nu te va vedea multa lume - asta daca nu cumva ai decis sa faci reclama produsului la TV.

Daca urasti pe cineva, dar trebuie sa-i iei un cadou, ia in seama si alternativa The Grab It Pack. Pentru nici 25 de dolari vei putea rade cu pofta, tu si toti cei care au ochi sa vada. Pentru ca inventia ce poate fi comandata de pe Internet, desi utila - te ajuta sa iei cu tine tableta, smartphone, iPod si alte gadgeturi fara de care nu poti trai - arata ridicol.

E, practic, o borseta de picior, mai caraghioasa decat o borseta obisnuita, purtata si intr-un mod care nu flateaza.

Umbrelele sunt nesuferite, in general, asta nu poate fi contestat. E de ajuns sa ai cu tine o singura geanta si sa sune telefonul si deja situatia e greu de gestionat.

Sigur, iti protejeaza capul si umerii de picurii de ploaie, insa e de ajuns sa vina o pala de vant si situatia sa devina dramatica. Daca inca nu esti indeajuns de curajos sa mergi prin ploaie descult si cu capul gol, eventual cantand in ciuda melodia Umbrella de la Rihanna, atunci poti incerca Nubrella.

E disponibila si online, iti lasa mainile libere si te protejeaza nu doar de ploaie, ci si de vant. Nu-ti cere in schimb decat respectul celorlalti fata de tine, pentru ca, avand un asa outfit, nu mai poate fi vorba de respect.

Insa daca ploua si esti pe bicicleta, probabil ca respectul celorlalti vizavi de tine e ultimul lucru la care te gandesti. In acest caz Nubrella isi face treaba, lasandu-te sa te bucuri la maximum de celelalte griji.

Esti la o intalnire de afaceri si, dupa modelul celul mai important om de la masa, comanzi o placinta zemoasa care, din nu stiu ce motiv, nu poate fi mancata nici cu furculita, nici cu lingura, nici ajutandu-te de cutit. Bineinteles ca ai putea folosi mainile, insa afacerea ar cadea. Asta pentru ca persoana importanta de la masa are cu ea un set de tacamuri neobisnuite, niste instrumente din plastic cu care poate apuca placinta zemoasa, fara a se murdari pe maini.

Sau esti acasa si mananci fructe de mare, insa suna telefonul important pe care il astepti si tu il pierzi doar pentru ca ti-a luat mult sa te speli sau stergi pe maini. Sau suna cineva la usa si trebuie sa dai mana. Nu va intelege de ce n-o faci. Si in aceasta situatie ti-ar fi folosit ajutatoarele din plastic, care ti-ar fi lasat mainile curate.

Practic, acest tacam futurist de masa iti imbraca trei degete, astfel incat celelalte sa ramana curate. Necesita putin antrenament pentru a fi folosit, dar nici cu betisoarele chinezesti n-ai invatat sa mananci peste noapte.

Satul de atatea taxe la aeroport? L-ai sari bucuros pe cel pentru bagaje? Cineva e la fel de zgarcit ca tine, asa ca a pus la punct niste veste supradimensionate, cu zeci, chiar sute de buzunare (cine-a stat sa le numere?), in care sa-ti poti inghesui orice - de la cutia de cereale neterminata pana la lenjeria murdara.

Daca-ti echipezi intreaga familie asa, veti duce mai tot pe voi, veti economisi banii pe care i-ati fi dat pe taxa de bagaj si nici nu veti mai avea grija ca geamantanul s-ar putea pierde.

Cat despre companiile aeriene, acestea n-au nimic de comentat: rasetele celorlalti calatori - cand vad familia de furnici muncitoare - fac toti banii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#inventii ciudate, #inventii stanjenitoare, #inventii de tot rasul, #inventii amuzante , #inventii