NASA a detectat mesaje extraterestre care nu pot fi decodificate (Video)

Duminica, 03 August 2014, ora 17:09
11106 citiri
NASA a detectat mesaje extraterestre care nu pot fi decodificate (Video)
Foto: Bco

Cercetatorii de la agentia spatiala americana NASA au ramas uimiti cand au studiat datele trimise de telescopul spatial Chandra X-ray Observatory. Ei au detectat semnale extraterestre care nu pot fi explicate de fizica actuala.

Misterioasele semnale descoperite provin de la clusterul Perseu, unul dintre cele mai mari obiecte cunoscute din Univers, potrivit Techno Buffalo.

"A fost o mare surpriza. Nu-mi puteam crede ochilor", a spus Esra Bulbul, de la Centrul de Astrofizica de la Harvard.

Clusterul Perseu este descris ca un grup urias de galaxii aflate intr-o "atmosfera" de plasma supraincalzita.

"Imaginati-va un nor de gaz in care fiecare atom este o intreaga galaxie, aceasta este o particica din ceea ce ar putea fi clusterul Perseu", potrivit NASA. Deci, cu alte cuvinte, incredibil, inexplicabil de mare.

Atmosfera clusterului este umpluta cu ioni, toti acestia producand o linie in spectrul de raze X, care poate fi cartografiat cu ajutorul telescopului Chandra.

Atunci cand cercetatorii au analizat datele primite, ei au observat o linie neasteptata care a aparut la valoarea de 3,56 keV (kilo-electroni volti), "care nu corespunde niciunei tranzitii atomice cunoscute".

Avand in vedere ca aceasta linie spectrala nu provine de la un tip de materie cunoscuta, cercetatorii au inceput sa suspecteze ca aceasta ar putea fi materia intunecata.

Daca cercetatorii nu au dezlegat inca misterul acestor semnale provenite de la clusterul Perseu, atunci el ar putea fi dezlegat dupa lansarea noului telescop numit Astro-H din 2015.

Echipat cu un nou tip de detector de raze X, Astro-H va putea colecta date mult mai exacte.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#descoperire NASA mesaje extraterestre, #semnale extraterestre detectate NASA, #semnale extraterestre inexplicabile fizicii , #NASA
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
”Emisii” ar fi un termen mai potrivit